BLUE ROSES

 

bluro

Undeva departe de-aici, pe o stea vizibila uneori, atunci cand e cerul foarte senin, o fata isi ingrijeste stelara gradina de trandafiri albastri. Pentru ca nu are hartie, creioane, posta, avioane, sau nave spatiale, ea ii spune iubitului de pe alta planeta albastra, cat ii e de drag dand drumul zilnic in spatiu unei flori. Bietii trandafiri nestiind incotro trebuie sa se duca se invart bezmetici pe orbita micii stele. O sa spuneti ca e o poveste trista, ca mesajele nu vor ajunge niciodata, dar baiatul o viseaza si se trezeste dimineata cantand:

bluro1

She grows blue roses
In her garden just for me
She grows blue roses
Waters them with mistery
And heaven only knows
How my baby grows
Blue roses

…iar in noptile clare zambeste fericit spre indepartata licarire albastra.

bluro2

Apropo, versurile apartin trupei Sonia Dada…

bannercatalog09

9 thoughts on “BLUE ROSES

  1. …e tarziu si somnul nu-mi vine….ma scol din pat nauca, un pic nervoasa…imi alimentez lap-top-ul cu electroni si cu ….blue roses…ma intorc aici, de multe ori pe zi…de multe ori pe noapte….sunt nerabdatoare sa-ti vad cuvintele, sa-ti simt sufletul, sa-ti miros senzatiile….sunt “a little bit pissed off” cand nu gasesc nimic nou…imi gasesc scaparea (si te iert, inainte sa ma supar) in cuvintele tale trecute ….ma afund cu uimire, cu incantare, in cele scrise mai demult…coltul asta de suflet, al tau, plin de blue roses….and red roses…and greens….and yellows…..and so on, and so on…..este un miracol ca esti….. cu drag si pe curand, mo

  2. Transmite atata emotie acest albastru intens!… Emotia si unicitatea clipelor de gratie ale unui indragostit.
    Lumea in general asociaza dragostea, iubirea, cu culoarea rosie. Dar iata ca si albastrul e tot atat de puternic si elcovent. Tu faci totul posibil!…;)

  3. Am asteptat cu multa nerabdare povestea margelelor care vor sta cuminti la gatul celei mai dragi prietene din lume.Credeam ca nu ai sa o mai spui.
    Dintr-o simpla poza ai suprins toata minunatia sufletului ei curat si a prieteniei ce ne leaga pentru toata viata.
    Margelele acestea sunt ca un tribut adus prieteniei speciale pe care ingerii mi-au oferit-o.Stiu ca si draga mea Alina o sa le simta povestea.

  4. nu m-am putut abtine in a trece peste aceasta pagina a ta! toate sunt superbe,felicitari!

Leave a comment