LOLA DREAM CLUB

Inaugurez cu mandrie pagina unde puteti reintalni margelele plecate in lume, unde noile posesoare se vad sau se presimt zambind si povestesc despre prima lor intalnire.
Sunt fericita! Fabrica mea chiar fabrica vise…


click to see MEMBERS:

Ā 

18 thoughts on “LOLA DREAM CLUB

 1. Am calatorit putin pe cararile blogului tau si parfumul vorbelor, al imaginilor,intr-un cuvant atmosfera de aici m-au facut sa-mi doresc sa stiu mai multe despre fabrica ta, despre produsele tale, despre locul unde se plamadesc toate astea. Poate ca voi adauga si eu la visele mele lumea pe care o creezi , o pictezi pe margelele tale( nici nu stiu daca e corect ca le numesc asa). In fond cate asemenea universuri, nu completam noi, femeile, de-a lungul vietii si atunci cand iesim undeva deschidem ladita noastra personala si ne incantam si miram in acelasi timp de cate asemenea visuri am adunat in functie de anotimpurile prin care-am trecut, de iubirile care ne-au ars si apoi zambim la gandul ca e minunat sa avem atatea amintiri si alegem acel sirag care se potriveste cu rochia, culoarea parului nostru si mai ales cu starea noastra de spirit.

 2. Draga Catia
  Sper ca ai avut o calatorie placuta
  As fi fericita sa-mi porti margelele. Le vei primi gata visate, iubite, amintite… nu numai de mine, ci de toate femeile lungului sir pe care ma sprijin, ale caror vise le visez, ale caror iubiri inca ma ard, ale caror tristeti ma fac melancolica, ale caror amintiri cred ca sunt ale mele

 3. Calatoria a fost minunata, mai ales ca era acompaniata de o bucata de jazz. Stii, ma gandesc sa-mi fac un cadou. Dar asta se va intampla in toamna, cand culorile se vor amesteca armonios si voi visa umplandu-mi privirea de toate nuantele de ciocolatiu , rosiatic si alte asemenea minuni ale frunzelor ce ma vor ameti cu parfumul lor. Stii ca si toamna are un parfum special…Pana atunci , vom mai vorbi si poate nu numai despre margele…Sa fii iubita !

 4. Draga Catia
  Nici nu mai stiu. Uneori n-am mai mult de 18, alte ori ma simt foarte batrana. De cele mai multe ori nu ma gandesc deloc la asta.
  De ce ma intrebi?

 5. Sincer, nici eu nu stiu de ce te-am intrebat. Poate ca de fapt am intuit ca ai acea varsta potrivita intamplarilor prin care treci…Nu cred ca m-am gandit la varsta biologica…

 6. Pingback: o noua membra a clubului! « lola dream factory

 7. Pingback: Trend Alert: Imprimeu Girafa | DaDaMoDa

 8. @Cozmo: nimic mai simplu, aici sunt fotografiile trimise de fetele care au achizitionat un model LOLA DREAM FACTORY, este pur si simplu locul unde eu le multumesc ca mi-au devenit prietene si vi le prezint tuturor celor ce vizitati acest blog.

 9. Pingback: Green Fair - editia III | DaDaMoDa

 10. Buna.
  Draga doamna Lola, am si eu o intrebare.
  Unde se pot gasi bijuteriile create de dumneavoastra?
  Exista vreun magazin online?

 11. imi doresc si eu sa fac parte din club, am crezut ca sint din moment ce am citeva rinduri de margele sublime, marca Lola. Ce sa fac? Cum sa prcedez?

 12. Draga Lola,
  am inceput sa citesc de vreun an jurnalul tau, pe vremea cand ma intrebam si eu ce am facut, daca am facut bine, pentru ca si eu am plecat, o duceam binisor si aveam cam tot ce imi trebuie in afara de un dor de duca, de a cauta ceva in alte parte. Am venit acum 4 ani aici, a fost foarte greu pana am scapat de prejudecati de care nu stiusem inainte. Acum m-am linistit si m-a linistit si dupa ce am aflat de tine. Iti scriu pt ca pana si viza de canada o avem in comun, am fost foarte fericita cand am obtinut-o,eu am fost in vancouver, fata mea morgana, a fost ca un vis din care m-am trezit mult timp dupa intoarcere. Te admir foarte mult pe tine si creatia cat si legatura ta speciala cu Vladimir.Te inteleg foarte bine si iti urez bucuria multor experiente si trairi frumoase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s