UN AN

Un an!!!!

Tot ce ti se intampla in viata nu e decat materializarea a ceea ce crezi.

Indiferent de diversele faze prin care am trecut, indiferent de conjuncturi & oameni, indiferent de esecuri, capete de drum, confuzii si alte alea, legat de dragoste am avut o credinta neschimbata. Ca exista fara umbrele indoielii, fara meschinarii, complet inocenta si ca sunt pe lume pastratori ai ei, cupluri sacre, mai mult sau mai putin anonime, cunoscatoare a ceea ce dragostea adevarata e.

Poate pentru ca asa am crezut, au razbatut pana la mine zvonurile existentei lor, facandu-ma  sa inteleg ca sunt deja ceea ce caut. De fapt am stiut demult ca m-am intrupat in pastratoare a iubirii, iar cum credinta te duce la adevar si nu invers, totul s-a intamplat spre implinirea lucrurilor.

Presimteam existenta egalului cu care sa traiesc in adevarul Vietii. Cand a fost timpul potrivit a venit, pur si simplu.

  • Ce cauti, m-a intrebat la inceputul calatoriei noastre impreuna?
  • Caut un rege! Esti unul?
  • Da!
  • Atunci sa mergem.

De-atunci calatorim impreuna, invatam impreuna, ne conducem regatul impreuna, suntem parintii lumii, radem, dansam, muncim, ne iubim, dormim pana tarziu sau avem teribile insomnii, crestem, ne limpezim desprinzandu-ne de neesential.

Iubirea inseamna a-i da spatiu celuilalt sa fie el insusi, inseamna sa fii prezent si disponibil, uneori inseamna sa spui raspicat lucruri, alte ori nesfarsit de bland, inseamna sa mangai, sa vindeci, sa dai ce prea putin ti s-a dat(timp, de exemplu). Iubirea inseamna sa vezi cu inima, sa accepti si sa ierti. Iubirea, de fapt, trece cu mult de definitiile astea pe care le scriu eu aici. Iubirea e impulsul, e spatiul dintre, e esenta nimicului si a plinului, e vibratie, e nemiscare, e totul.

In iubire, tinandu-ne de mana, punem pas dupa pas spre…

One thought on “UN AN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s