Intoarcerea acasa

Anul acesta e anul intoarcerii acasa. Asa simt, asa simtim. Aici se inchide cercul. Se inchide cu recunostinta pentru toata vindecarea, invatatura, cresterea, devenirea, revelatia. Lisabona si-a implinit menirea in destinul nostru, precum noi in al ei. E simplu sa ne gandim la plecare. Suntem gata pentru, era sa zic alta aventura, dar aventura e aceasi. Nu exista alta aventura decat Viata. Suntem gata sa pasim  pe un alt cerc al ei.Calatoria e interioara, locurile si oamenii ajuta la slefuire.

E un cantec al lumii pe care daca il deslusesti incepi sa-l fredonezi, sa-l faci al tau, si asa, negresit stii incotro. Urmatoarea noastra destinatie e Romania. Asa zice cantecul. Mergem intr-un acasa profund, la casa bunicilor din munti, langa Ceahlau, pe malul Bistritei. Mergem sa iubim, sa dam ce stim, sa traim simplu, sa bem apa buna, sa respiram, sa ne uitam la stele, sa fim, sa fim noi cei linistiti, cei intelepti si buni.

Sunt fericita, iar daca stau sa ma uit bine la fericirea asta a mea nu e una si aceeasi cu exaltarea. Fericirea asta e pace, e incredere.

 

2 thoughts on “Intoarcerea acasa

  1. Chiar vii acasa, draga noastra?! Ce bucurie!
    Si la vara, pot sa fac un popas la tine, acolo sub Ceahlau?
    Mi-a fost tare dor de tine.
    odetta

    • Chiar vin 🙂 Te asteptam cu mare drag, dar cred ca o sa fie in toamna, pentru ca plecam de aici pe la sfarsitul verii. Oricum o sa povestesc asa ca o sa stii. Te imbratisez!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s