ROMANIA

Intunericul si lumina mi s-au parut mai polarizate. Energia emanata din subtierea stratului de gri dintre ele face sa se presimta ceva. Romania nu e un spatiu placid. Ceea ce acum trei ani imi dadea impresia unui firav fir de iarba strapungand asfaltul, pare sa fie azi radacina groasa de copac.

Mizeria si frumusetea coexista insa nu se mai deranjeaza asa tare una pe alta. Oamenii de lumina si-au suflecat manecile si fac lucruri asumandu-si greul, dizolvand ideea de imposibil. TOTUL E POSIBIL!

Oamenii astia care par firavi pentru ca nu se imbuiba, care par fragili pentru ca stiu cata forta se ascunde in a te lasa vulnerabil, care vorbesc linistit pentru ca nu vor sa te convinga de nimic…oamenii astia fac o adevarata revolutie. Zic adevarata pentru ca porneste dinauntru. Se schimba pe ei intelegand ca sistemul e doar un reflex al starii interiorului, si nu merita consumata energie  luptand cu ceva ce sa va transforma de la sine odata cu cresterea nivelului individual de constienta. Oamenii astia zic ce gandesc, si fac ce zic. De aici le vine forta, asta ii intregeste si ii scoate din sfera raului, adica din vibratia unde l-ar putea intalni.

 

Pe de alta parte, mereu prezenta, limba despicata a sarpelui sasaind judecati, sugerand frica, vorbind de rau, ademenind in iluzie prin adictive, halucinogene si mortale pana la urma, inoculari veninoase.

M-am lasat sa vad raul la fel de bine ca pe bine. Romania e un loc unde se poate intampla orice intre o catastrofa apocaliptica si o iluminare in masa. Totul depinde de ceva extrem de intim, de individual. Totul depinde de ce alegem.

Binecuvantate sa ne fie sfintenia si tarele!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s