CALATORII INTERIOARE

Orientalii spun ca noi cei mai din vest suntem niste prosti punand binele sa se bata cu raul cand energiile astea, de fapt, se transforma permanent una in cealalta.

Bine ar fi sa invatam alchimia nu razboiul.

Am sa scriu despre calatorii interioare.  Mersul in lumea dinauntru e o aventura. Vin oameni care-mi cer sa-i insotesc. Ma duc cu ei fara sa cer nici o plata. Ce aflu e despre mine.

Avem un centru, sa-i spunem hard core(desi e soft), o parte inteleapta si iubitoare. Partea asta e din afara timpului, nu a fost tanara cum nici batrana nu va fi niciodata. Sta inauntru, dar nu e limitata la corp, deci putem zice ca e si in afara. Adevaratul Eu. Celelalte stari sunt niste copii necrescuti, copii neglijati, copii inchisi cu gratiile fricii.

Calatoria interioara are ca scop gasirea si eliberarea copiilor astora prinsi in dedesubturile mintii. Cand dam de ei, cand ii vedem si-i iubim, cand ii iertam si le cerem iertare, nu ne mai supara cu nimic pentru ca dispar.

Le spun oamenilor, sa nu-si mai dea puterea nimanui, sa nu se mai inchine degetului care doar arata, facandu-l obiect de cult. Le spun oamenilor ca nevazutul e mai important decat ce se vede. Ca in intuneric trebuie sa caute samburele de lumina si in lumina sa banuiasca obscurul. Le spun oamenilor sa creada inainte sa vada, ca ce vad e doar rezultatul credintei anterioare. Le spun oamenilor sa se intrebe, si sa se indoiasca, sa nu se multumeasca doar cu durerea, cu nefericirea si minciuna pentru ca astea nu sunt daruri demne de copiii lui Dumnezeu. Le spun oamenilor sa se cunoasca pe ei insisi.

Gata, acum dupa ce am spus atatea ma duc sa fac niste biscuiti cu ciocolata.

Chocolate_Chip_Cookies_-_kimberlykv

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s