NOI ARTISTII

Asociam creatia doar cu arta. Intr-o vreme umblam nemultumita ca nu sunt o artista, ca nu manuiesc vopsele, pensule, ca nu cant, nu dansez. Cand a inceput povestea margelelor partea aia din mine s-a calmat. Gata acum sunt artista, fac ceva ce se numeste arta. Cativa ani am jucat rolul asta si mi-a placut, insa stiam ca nu e o destinatie finala.

Pe urma interesul mi s-a mutat in bucatarie, pe urma in zona terapiilor, pe urma s-au integrat toate si mi-am dat seama ca sunt o creatoare completa, iar opera la care lucrez zilnic e, nici mai mult nici mai putin, decat Viata. In fiecare fragment al ei se oglindeste intregul cel compus din infinitul de fragmente.

Citez imparateasa din tarot – cand spun a crea, spun a transforma.

Ha, ca bine le mai zice! Ca  sa transform tre’ sa vad bine, sa cunosc ce este. Repet, sa cunosc nu sa interpretez.

Iluziile se desfac doar daca treci prin ele constient. Nu-i spune unui flamand ca nu-i trebuie multa mancare si nici unui sarac despre goliciunea aurului. Pana nu se vor satura nu vor putea demonta din minte ca fericirea lor atarna de lucrurile astea.

Suntem aici sa experimentam tot ce vrem. Nu stim ca putem cere si primi. Nu primim doar pentru ca ne e frica sa cerem. Suntem artisti cu totii. La inceput ni s-a dat o panza si puterea de a alege ce punem pe ea. Dar nu uitati e doar o panza! Nu traim cu adevarat acolo. Noi o pictam, o contemplam, suntem in afara ei. Putem visa povestile pe care le vedem, insa sunt doar vise.

Stiu, stiu, egoul va ataca la greu concluzia asta, dar e parte a panzei. Ii putem desena mustati si rade de el.

DSC_8103

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s