SI N-O SA MAI FIE NICIODATA LUNI

N-o sa mai fie niciodata luni…

Mi-au dat lacrimi de bucurie cand mi-a spus asa. Si el era foarte fericit. Iti dai seama ca n-o sa mai fie niciodata luni pentru mine, ca n-o sa-mi mai pese ce zi a saptamanii e? O sa dispara acel luni mohorat si greu care mi-a stricat atatea duminici doar cu gandul ca o sa vina.

Regele s-a eliberat!  Si-a dat demisia. Nu mai vrea si nu mai poate sa traiasca inchis, sa faca lucruri fara sens, intr-un loc unde nu e o fiinta ci un numar.

Toti meritam momentul asta de glorie, toti avem dreptul la el si plang de fericire pentru fiecare om care decide sa-l traiasca.

Avem inauntru scanteia cu care putem aprinde o lume intreaga, cu care putem da foc trecutului cu care ne putem lumina cararea, macar pentru urmatorul pas pe care il punem, si pentru inca unul, si pentru inca unul…

Avem mereu alaturi o forta colosala, etern iubitoare, etern prezenta care asteapta doar sa-i dam voie sa ne ajute, deci intrebarea ce ma fac de-acum incolo se dizolva cu un zambet.

Impulsul Vietii e creatia. De fiecare data cand am ajuns la zero, sau sub zero, cand totul s-a facut praf si parea ca dimineata urmatoare nu mai are pentru ce sa vina, viata s-a reconstruit, magnifica, simpla, ingenioasa. Si da, e extraordinar sa nu mai existe luni, sau marti sau duminica ci doar ACUM.

DSC06538

Advertisements

One thought on “SI N-O SA MAI FIE NICIODATA LUNI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s