INSCRIPTII

Life is out there scrie mic pe eticheta unui tricou.

Unde bre?

Sunt surda, va rog sa ma ajutati sa traiesc cu demnitate e mesajul de pe cartonul femeii care cerseste.

Cum? Cum s-o ajut sa traiasca demn ? Mi se pare ca niste centi acolo n-ar repara problema asta ce tine de cu totul altceva.

Ataca durerea nu corpul. Reclama la o crema. Ce bine ca s-a mai inventat ceva sa ne deconecteze comunicarea cu corpul(fara sa-l atace, ce-i drept)! El bietul, prin durere incearca sa ne semnaleze blocajele din planuri mai subtile, alea de nu pot sa doara. De ce nu scrie nimeni mare pe ziduri – ASCULTA-TE PE TINE INSUTI?

Te crezi asemeni lui Iisus? Ai sa suferi consecintele. Promotional la nu stiu ce serial, panou cat toate zilele in statia de autobuz. Iata! Sa dea dracii sa te crezi puternic! Misto mesaj. Il citesti de cateva zeci de ori plictisit ca nu mai vine odata autobuzul si te alegi cu o updatare gratis a programului tau subconstient care oricum iti da la glezne de cate ori te gandesti sa faci ceva mai de doamne ajuta cu viata ta.

Na, cum nu ma pot pune sa vandalizez spatiul public si nici sa ma iau de oameni mi-am stins naduful abonandu-ma la site-ul lui… Dumnezeu. Cred ca are niste spiridusi, asa ca Mos Craciun pentru ca imi trimit mesaje saptamanale din patea Lui, care incep intotdeauna cu formula: Astazi, Lola, noi credem ca Dumnezeu ar vrea sa stii …

Azi, de exemplu vrea sa stiu ca uneori sa mergi inauntru e mai important decat sa te duci afara.

De asta imi place mie mult, mult de El, ca are simtul umorului.

is (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s