BUBO 3

Cina de la BUBO 3 a fost “sold out” in cateva ore de la publicare, au venit si cereri extra care n-au putut fi onorate din cauza numarului limitat de locuri. Cica a inceput sa i se duca vestea.

Lucrurile pornite fara asteptari se pare ca ies cel mai bine. Cand mi-a propus Manuel proiectul am zis da, pur si simplu, bucuroasa sa am prilejul de a gati. Nu m-am gandit nici la bani, nici la glorie, ci doar la placerea personala. Din bucurie se nasc toate si sunt consecinte, nu scopuri.

Orele dinaintea evenimentului se simt tensionate, e multa agitatie in jur. O vad, cred ca nu e neaparat necesara. Toti se minuneaza de zenul meu, ma intreaba neincrezatori daca e adevarat sau doar maschez bine o supertensiune interioara. N-apuc sa deschid gura ca cineva raspunde  – nu, asa e de fiecare data vesela si calma.

Imi place mult ce fac, de asta sunt vesela si apoi simt ca am o mare responsabilitate pentru ce transporta mancarea mea ca energie. Nu vreau sa hranesc pe nimeni cu angoase. Stresul se stapaneste, canalizandu-ti atentia in lucrul pe care il faci. De-aici zenul, nimic supranatural.

Imi iau suficient timp. Fac totul cu grija. Imi place sa potrivesc gusturile, iar cand ele stau intr-un perfect echilibru se intampla mici momente ca cel pe care o sa-l scriu mai jos.

Vine cineva si imi povesteste – cand a luat prima inghititura din desert, vecina mea de masa imi arata bratul spunandu-mi uita-te cum mi s-a facut pielea gainii de la cat de bun e.

Pai despre asta e vorba, sa punem atata drag in ce facem, incat dragul asta sa se extinda, ca doar vibratie e, si sa ii electrizeze pe cei din jur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s