IUBESTE MAI MULT!

Te-ai chinuit? Intamplarile fantomelor tale, acele nimicuri, te-au chinuit. Cat de stupida si cat de indrazneata in stupiditatea ei e biata minte omeneasca bolnava! Istorii, istorii, istoria nimicurilor, pe care suntem tentati noi insine s-o povestim. NIMIC- Nimic altceva decat iubirea, puternica, si formele se dau inapoi supuse, pentru ca nu ne mai pot atinge, pentru ca nu ne mai tulbura. Sa lasam oamenii sa se agite, sarmanii, pana va veni ziua eliberarii lor, sa-i lasam sa ne caute, sa ne stranga mana. Cata tristete in ochii prieteni, in degetele care mangaie pianele gandind la noi si la note in acelasi timp…Cata tristete in lume, in lumea celorlalti! E marele nor, al milei care ne intuneca fericirea. Dar noi il vom inlatura si pe acesta, noi care stim. (Gellu Naum – La picioarele Semiramidei)

Asa scria bunul poet. E un prieten, un Maestru adevarat. Ma indruma de pe taramul de dincolo.

Zilele astea mila am tot simtit, pana am reusit s-o convertesc in ceva mai de doamne ajuta. E un sentiment cu vibratie foarte joasa ce nu face decat sa hraneasca energetic situatiile care mi-o starnesc.

Iubeste mai mult! – a venit raspunsul, inainte sa deschid cartea poetului si el sa-mi zica acelasi lucru. IUBESTE MAI MULT!

Cursul de miracole da un ajutor punctual:

Exista doua tipuri de comportament: iubire si strigat dupa iubire.

Cand cineva iti arata altceva decat dragoste iubeste-l ca de fapt asta vrea si nu stie cum s-o ceara.

Sa-l iubesti nu inseamna sa-l suporti strangand din dinti, zambindu-i in timp ce il critici in gand sau sa reversi spre el dragalasenii pe care nu le simti, ci sa accepti ce e asa cum e, sa-ti dai putin timp, sa te intorci la tine in liniste, mereu la tine, sa te observi, sa te ierti pentru pentru emotiile care-ti sageata inima si cu care tinzi sa te identifici. Strigatul dupa iubire e al tau, numai al tau, celalalt tipa ca se te auzi.

Asa ca IUBESTE MAI MULT se transforma in IUBESTE-TE MAI MULT ca unica si practica solutie la toata drama lumii.

39e431065c6af3551641def4a62e6930

Butterfly / pictura zen Ramon Peralta

Advertisements

One thought on “IUBESTE MAI MULT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s