1

1 e prima pagina dintr-un caiet nou

1 e inceputul

1 e numarul care cuprinde totalitatea ca potential

1 e punctul originar de unde provine Universul

1 e cornul abundentei

1 e Magul…

Daca Magul ar vorbi asa ar spune:

Sunt in prezent. Oricare ar fi actiunea pe care vreau s-o intreprind, a venit timpul ei. Tot ce se va intampla depinde de decizia pe care o iau in acest moment. Fa ca mine. Vezi toate momentele cand nu esti tu insuti, in care nu traiesti aici si acum, in clipa eterna, in infinit. Ce astepti? Lasa sacii astia inutili, care nu contin decat resturile trecutului si frica de viitor.

Intrupez energia ce se cheama constienta.Sunt absolut prezent aici in corpul asta, intre alte corpuri, intr-un spatiu si un timp date. Nu sunt separat de ceea ce ma inconjoara. Sunt constient de diversitatea coplesitoare a tot ce exista. Te invit sa faci cu mine inventarul asta. Constientizeaza toate spatiile, toata materia: arbori, planete, galaxii, atomi, celule. Da, sunt mai mult decat un spirit limitat intr-o foma determinata, ma transform in totalitatea operei divine.

Cum sa fii constient? E simplu. Nu trebuie sa ai trecut, nici viitor, doar un singur moment, momentul cosmic. Trebuie sa tai pentru totdeauna cu halucinatiile egoului, cu vechile rani. Trebuie sa te desprinzi de toata povestea, de toata suferinta, de tot dresajul. Asa ajungi la lumina constientei. Daca stai viu in clipa, moartea nu exista. 

Ai suferit pierderi in trecut, vei mai suferi in viitor poate, dar aici si acum nimic nu e pierdut. Aspiri sa-ti perfectionezi viata, dar in prezent nu exista aspiratii. Esti aici cu intregul tau potential.

Eu Magul ma aflu in intersectia dintre eternitate si infinit, numita prezent. Sunt fidel a tot ceea ce sunt: corpului, inteligentei, inimii, fortei mele creative. Dintre infinitele posibilitati, aleg una, punctul de plecare catre totalitate.

the_magician

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s