PASTREZ ESENTIALUL

Ziua se naste insorita anuntandu-se cu doua liniute de lumina pe perete. E atat de bine. Viata palpita, viata curge, viata se recunoaste pe ea insasi. Ne leagana tacuta si bucuroasa. Ne lasam mangaiati.

A venit copilul. E in camera de alaturi. In curand o sa deschid usa si o sa-l imbratisez. Ce fericire calda, indestulatoare numai la gandul ca asa se va intampla!

In casa e pace. Ma duc la bucatarie sa fac suc de fructe. Le impart si chiriasilor nostri cate un pahar. Room serviiiiice!!!

E simplu, atat de simplu sa faci pe cineva sa zambeasca! Urc topaind scarile. Sus, la etaj ma asteapta doua superbe specimene masculine, adica nu ma asteapta, doar sunt si le duc suc.

Semnul Craciunului e o stea, o lumina in intuneric. Sa nu o vezi in afara ta, ci vezi-o stralucind in Cerul launtric si accept-o ca semn ca a venit timpul lui Cristos. El vine necerand nimic. Nu cere nici un fel de sacrificiu de la nimeni. In prezenta Lui intreaga idee de sacrificiu isi pierde tot intelesul.

De acest Craciun da-I Sfantului Duh tot ce te raneste. Lasa-te complet vindecat ca sa poti vindeca alaturi de El.

Asa zice la Carte. Prin urmare pregatesc un sac incapator cu tot ce nu-mi mai trebuie, sa-l predau Sfantului Duh. Nu mai vreau nimic din ce-mi acopera inima si nu ma lasa sa simt IUBIRE, nu mai vreau nici una din mastile care ascund cine sunt, nu mai vreau ite incurcate, nu mai vreau sa-mi amintesc nimic din ce m-au invatat unii si altii bazat pe frica.

Sunt un divin, etern bucuros copil al Vietii! Atat pastrez.

_1 (11)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s