MOMENT

Spontan se tes clipe uluitoare. In (al)chimia lumii au loc combustii, reactii si din inima ies scantei.

Acum traiesc mult asa, in miezul fermecat al Universului(fizic il simt localizat in piept). Exteriorul a devenit un spatiu adicent de la care nu mai astept nimic, pe care il observ transformandu-se in functie de interior.

Sambata am fost sa mancam sushi. Facem cele mai obisnuite lucruri cu prezenta, cu bucurie. Avem locurile noastre de dezmat culinar. Asta cu sushi e unul dintre ele. Eram asa fericita sa fiu acolo incat simteam cum starea mea de bine se raspandeste, cum ajunge la ceilalti. In momentele cand sunt conectata reactia oamenilor din jur e incredibila. Functioneaza un soi de magnetism, Viata ce trece prin mine e vazuta, recunoscuta. Ne iubim cu ochii, din necunoscuti devenim frati. In secundele respective eternul a ceea ce suntem cu adevarat se releva.

La un moment dat muzica ce curgea aproape in surdina se opreste si incepe, cu sonor maxim, un multi ani traiasca portughez. La nici una dintre mese nu parea sa fie cineva sarbatorit, oamenii se uitau in jur sa vada pentru cine se canta clipa in care Ramon ia servetele rosu aprins  si incepe sa mi le fluture deasupra capului dand de inteles ca a mea e ziua.

Capat culoarea lor, ma ascund dupa par, privesc printre suvite, vad cum toti se ridica in picioare, cantand si aplaudand. Jena si vina ca-i pacalesc dispar, simt ca merit sa fiu sarbatorita AZI, ca de ce n-ar fi ziua mea. Simt aerul vibrand, si barierele spulberate, ma las in miracolul ce tocmai se petrece, primesc cu toata inima felicitarile, plang, rad, multumesc si binecuvantez.

DSC_8454_225

Advertisements

4 thoughts on “MOMENT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s