DESPRE ACUM

Dupa yoga si un mic dejun campesin adica sopa paraguaia(cititi turta de malai cu branza + ceapa la cuptor) pe care mi-a pus-o Sara ieri in geanta cand am plecat de la aniversarea ei, ma asez sa scriu.

Viata e buna, abundenta, construindu-se din nimic in extraordinare forme. Simt ca particip la creatie cu fiecare alegere, cu fiecare gest constient, dar mai ales invatand sa predau controlul, invatand sa ma las dusa, golindu-ma de mine ca sa ma pot umple de dumnezeire.

Un filozof zicea ca notiunea de caine nu musca. Asa si cu tot ce-am acumulat pana acum, notiunile sunt invatate, dar numai cunoasterea lor nu-mi foloseste la mare lucru. Importanta e practica. Am primit tovaras de drum pe masura, un practician. Zi de zi invatam sa traim in adevar, in prezent, in inima, intorsi la inocenta. Viata se oglindeste pe ea insasi. E amuzanta, senina, usoara.

Suntem intr-o relatie circulara de maestru-elev, alternam rolurile astea stiind ca sunt niste conventii, dar bune in procesul de vindecare, de curatare prin care trecem. Ne mentinem in starea numita de dl. Gellu cumintenie, situata undeva intre sfintenie si destrabalare.

Calatorim dansand, meditand, dand pe gat un shot de tequila, mancand momo intr-o spelunca pe Admirante Reis, mergand umar langa umar cu spinarile drepte, respirand, ingrijind copiii interiori, ancorandu-ne in ACUM, uitand si visand…

1289965_10201815964511756_1598233496_n

Advertisements

5 thoughts on “DESPRE ACUM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s