COMUTATORUL DE STARE E IN INTERIOR

Acum soarele se reflecta intr-un unghi nou aruncand lumina portocalie peste ingerul cel mare. Livingul arata…explodat, adica sunt peste tot planse, culori, margele. Pe 24-25 va fi Targul diplomatic. Ii dau zor sa fiu gata la vreme cu toate cele.

Timpul asta liniar s-a facut putin, putin. Plec dimineata, vin seara si gata ziua. Capitolul “de facut” creste. Uneori ma simt apasata, alteori inchid ochii si totul e bun asa.

Am chef sa va povestesc despre senhor Jose. Posed cana de ceai, computerul, dar mai am de calcat doua camasi pentru Claudio care pleaca diseara la Paris, trebuie sa ajung la piata, as replanta si  stevia, as raspunde la  mailuri, as scrie niste retete pe blogul cu mancare, v-as arata poze de pe Monsanto unde am fost in weekend, ca sa nu mai spun cat as lucra pentru expozitie si pentru dragele de voi care asteptati margele de cand lumea…

Ca m-am marturisit aici parca e mai bine, parca le-as lua pe toate pe rand cu rabdare, m-as odihni in gesturi, m-as opri din repede inainte respirand adanc. De fapt asta si fac ACUM. Respir, simt tastele de parca le ating pentru prima oara, vad cuvintele nascandu-se pe ecran, ma uit la obiectele insirate pe jos fara sentimentul ca trebuie sa le strang, ca si cum ele de-acolo sunt.

Starea prezenta n-are nimic de-a face cu cea de acum 10 minute, desi totul in jur e la fel de vraiste, eu insa ma simt  mai cu chef. O subtila unda de energie ma face sa vibrez.

Va imbratisez si sa plec la treburi cu bunavoina, rabdare, cu IUBIRE.

Advertisements

3 thoughts on “COMUTATORUL DE STARE E IN INTERIOR

  1. Cum se maninca un elefant? In bucati foarte mici! La fel cu toate proiectele grandioase: inaintam incet, cu pasi mici si cu rabdare. Curaj, soarele e mereu la indemina!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s