DUMINICA

Zilele…le traiesc pe toate, dar cel mai mult imi plac duminicile acum. Le-am facut numai ale noastre. Copiii pleaca sambata seara, la cafenea am anuntat sa nu conteze pe mine, telefonul ramane ratacit nu stiu pe unde, calculatorul uitat pe raft.

Duminicile nu exista griji, nu exista ceas, nu exista trebuie. Duminicile sunt pentru dragoste, pentru mic-dejunuri lalaite pana spre pranz la cafeneaua din Praca das flores, sunt pentru citit, pentru desenat, pentru plimbat, pentru atins, pentru ascultat “De ce iubim femeile” versiunea portugheza in lectura iubitului, pentru intins pe iarba, pentru privit in ochi, pentru cumparat fructe, pentru paine cu unt la pranz, pentru uleiuri parfumate, pentru muzica, pentru mers la film, pentru ras, pentru alintat, pentru toate lucrurile astea mici care nu se petrec doar duminica, dar atunci au exclusivitate.

3 thoughts on “DUMINICA

  1. Eu iubesc din tot sufletul Duminicile, sunt zile inchinate lui Dumnezeu, dar sunt si zile ce ne ajuta sa mai petrecem zilele cu noi daca nu muncim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s