LOLA FOOD FACTORY

De ieri am lansat un nou blog!

Lola Food Factory va fi evident cu mancare si povesti, in varianta bilingva engleza-portugheza, pentru o mai larga deschidere internationala 🙂

8 thoughts on “LOLA FOOD FACTORY

 1. Lola Food Factory sade frumos acum sub Lola Dream Factory in blogroll-ul meu. O idee minunata ! Am citit cu voce tare varianta in portugheza. hihi ! asa, just for fun 😀 Mi-e dor de tine 😀 As fi venit cu mare drag, dar astrele cred ca au alte planuri. Dupa furtuna, se iveste mereu soarele. Planuiesc o calatorie, acolo, in tara margelelor pe care te-am rugat sa mi le faci. Sper sa pot pleca cu ele la gat. Am emotii si am inteles ca e normal sa am emotii, frici, panici, sentimente de entuziasm, toate la un loc. Suntem fiinte spirituale, adica avem SPIRIT in noi… emotiile le las sa fie, sa vina si sa treaca… sunt novice in arta asta, dar inseamna ca pot mai mult. Te imbratisez, as always, cu multa dragoste !!! A doua calatorie va fi catre tine 🙂 Te iubesc ca pe o sora !!!

 2. Hei, asa bine ai invatat portugheza deja? bravo.Eu n-as putea sa scriu un blog culinar in daneza-sau orice alt fel de blog,n-as avea curaj inca :D. Astept cu nerabdare sa vad creatiile culinare! Iar am adus postul asta cu gandul,ieri prin bucatarie,in timp ce faceam un cozonac integral si fara zahar,doar cu fruct uscate in loc, pasca la fel, ma intrebam cand oare va face Lola blogul culinar-video /sau nu- de care pomenea acum mai mult timp. Si ia uite,gand la gand cu bucurie 🙂

  • Nu, vorbesc la fel de prost portugheza, dar am noroc cu prieteni talentati. Laura se ocupa de varianta in portugheza a textelor.
   Si eu am facut pasca integrala, fara zahar 🙂
   Iata ca am facut blogul cu mancare, dar la partea video mai am nedumeriri tehnice. S-or lega ele lucrurile cum stiu mai bine.
   Paste fericit!

 3. 🙂 Vreau sa fiu acolo in august si sa-mi sarbatoresc ziua de nastere… imi fac cadou de ziua mea. hehe ! la sf. lui mai vreau sa-mi iau beletul. trebuie sa strang banutii. uh, emotii emotii ! hehe !

 4. Draga mea, bravo! Ca de obicei ! Daca ai stii de cat timp ma framant sa imi fac blogul bilingv…si uite ca nu indraznesc! Mi-e teama de faptul ca nu imi pot exprima trairile in Germana. Mi-e teama sa nu fiu penibila.Si uite-asa tot facandu-mi curaj sa incep sa scriu in germana, am neglijat total blogul, nu am mai putut sa scriu nici in romana. Sa spunem ca sunt intr-o perioada de cautari de transformari de alegeri:) Ma bucur mult pentru tine , esti minunata si surprinzatoare asa ca intotdeauna. Te imbratisez !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s