MAREA CONEXIUNE

Suntem conectati, vibram, comunicam, transmitem si primim energie intr-un flux care nu se opreste niciodata. Mici noduri de lumina intr-o retea infinita. Nimeni nu e singur, parasit si fara rost, nimeni nu e aruncat intr-un absurd hau, desi ne-am simtit de atatea ori asa.

Facem parte dintr-o minunata constructie, din fara seamanul vis al Visatorului. Pentru mine lumea incepe sa arate in felul asta.

Advertisements

10 thoughts on “MAREA CONEXIUNE

 1. Visul lui Vishnu:)

  http://www.hinduwisdom.info/articles_hinduism/12.htm
  Måyå means the force that builds forth form. And this måyåh as three effects. The first one is to cut off our vision of the perfect unity of the immanent world power. This is called the “obscuring effect” of måyå. The second is, to project all of these broken reflection that we see around us; and this is called the “projecting effect” of måyå. But måyå holds the possibility of a third effect also; for by contemplating all of these forms with the feeling that they are one, and by going around with the thought in your mind that you are in essence one with all these beings, you may come to realize that this is true.

  Mi-e tare greu sa ma desprind de perceptia lui aham-kara, “making the noise `I’. Cand o sa pot, n-o sa ma mai tem de moarte.

  The second right hand of the god Shiva is held palm outward in a posture known as abhåya, which means, “don’t be afraid.” Nothing terrible is happening. Forms are breaking, your own form is breaking, death comes; yet nothing is happening. The eternal principle, which never was born, never will die: it is in all things: it is in you now. You are a wave on the surface of the ocean. When the wave is gone, is the water gone? Has anything happened? Nothing has happened. It is a play, a game, a dance.

 2. Si despre momentul special al lui 11.11. 2011 voiam sa te intreb,Lola…….Dincolo de speculatiile ce se nasc in jurul acestei date,ca sa nu mai vorbim de cele referitoare la 12.12.2012…..cred ca n-ar fi rau sa ne trezim….sa ne deschidem Inima,sa lasam regretele,reprosurile si resentimentele,teama si neiertarea sa ne paraseasca……Si sa ne umplem Inima cu rabdare,iertare,iubire si recunostinta…….Lumea asta minunata are nevoie de Iertare si Iubire…Cum spunea Isus…..in imparatia Tatalui se va intra ,nu cu dreptate…ci cu Iubire…..Cum ar fi ca maine…..la 11.11.-ora locala..toata lumea sa se roage..?… Cu Infinita Iubire si Recunostinta…ma gandesc la voi….la toti cei ce poposesc aici la tine,Lola….Sanatate,Lola….sanatate si ganduri binecuvantate va doresc!….

  • Uite ce am primit in legatura cu ziua de azi
   “11-11-11 va marca punctul culminant al noului val de energie; aceasta este o energie din insasi sursa si sufletul Creatorului, ce se ancoreaza în Pamant – insa, si mai important, în fiecare persoana de pe Pamant. Exista o cantitate de energie mai mare decat a fost vreodata pana acum, programata sa se ancoreze mai degraba în oameni, decat în energia si în constiinta Pamantului. Aceasta este o mare realizare în sine, intrucat inseamna ca omenirea este gata sa isi preia raspunderea pentru propria evolutie spirituala, ca transformarea poate veni – si va veni – din interiorul fiecarei persoane, fiind mai degraba proiectata în realitatea Pamantului, decat sa determine Pamantul sa zdruncine omenirea, ca sa se trezeasca.”

 3. sunt convinsa ca e asa…..de fapt….Inima imi spune ca e asa……te rog….trimite-ne ceea ai ,ce primesti in legatura cu acest moment….Astept…..cu Inima deschisa….te imbratisez…..

 4. Lola esti magica !!! Informatia intradevar circula in univers. Mi-ai simtit sentimentul de singuratate pe care il ave-am in perioada in care ai creat margelele. Dupa ce am citit povestea lor ,am zambit si mi-a venit inima la loc. Iar cand le-am primit si le ave-am in mana mi-au dat lacrimile de fericire.
  Prietena mea cand a citit povestea lor s-a gandit la mine (inca o dovada de conexiune) 🙂
  Tare mi-as fi dorit sa ne simti bucuria de a purta margelele create de tine. Cand Oana le-a primit m-a sunat imediat si nu-i venea sa creada. O ascultam la telefon si plangeam de bucurie, ca am reusit sa ii fac un cadou asa frumos.Dar asta doar cu ajutorul tau.
  Te pup si te imbratisez cu mult drag,
  Cristina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s