VENIM!!!!!

Aseara am cumparat bilete de avion. Destinatia? Romaniaaaaa!!! Intre 10 si 19 ianuarie suntem acolo. Abia astept!!!! De cand am plecat asta e cea mai lunga perioada pe care am petrecut-o fara sa vin acasa, un an jumate aproape. Nu stiu cand a trecut timpul, dar simt ca-mi sunt necesare intoarcerile. E in energia lor ceva ce nu poate fi inlocuit prin conexiuni virtuale. Mi-e dor de oameni, de locuri, mi-e dor: sa vad, sa ating, sa miros, sa gus, sa strang in brate.

Sunt fericita ca vin cu Claudio, ca voi impartasi cu el bucuria calatoriei, ca-l aduc sa cunoasca ceea ce acum e doar o suma de idei in mintea lui.

Sunt fericita la gandul ca va voi revedea pe unii dintre voi, iar pe altii ii voi intalni pentru prima oara. Am de gand sa organizez seara de povesti si ceai in mansarda Marei, unde oricine vrea sa vina e binevenit.

Ahhh, nu stiu ce sa mai scriu, atatea mi se invart acum prin cap si asa tare imi bate inima ca mai bine ma apuc de lucru sa-mi treaca agitatia.

Pe foarte curand dragii mei dragi!!!

20 thoughts on “VENIM!!!!!

  1. Ia te uita, acum am vazut postul! O sa coincidem acasa, si-o sa ne povestim impresii de revedere in Lisboa, dupa:) Ma bucur tare tare ca merge si Claudio cu tine, si sper din tot sufletul sa simta putin din Romania noastra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s