ANTOANETA

Viata ne leaga, ne dezleaga, ne apropie, ne departeaza. Nimeni nu sta pe loc, si in haosul asta, totusi ne intalnim. Intalnirile au rost, un rost ce nu trebuie cautat sau inteles. E suficienta o clipa de uimire.

Mi-am petrecut ultimele zile cu Antoaneta, venita aici in vacanta. E frumos ca traiectoriile ni s-au intersectat. Vineri de dimineata mi-a zis “azi e ziua lui tata”. Dragul de Radu(Anton Roman): marele, bunul, eternul copil ar fi implinit 63 de ani. Ce conteaza cifrele?

Am citit dintr-o carte de-a lui cu voce tare, i-am framantat colac pe care l-am impartit intre noi la cina, am baut vin si ne-am bucurat, ca spiritul sa-i straluceasca, sa nu se duca in Neant.

Mi-e dor de el. Il recunosc in Antoaneta, care i-a mostenit inima de calator, curiozitatea si inteligenta. Ce dar frumos prietenia  amandoura!

This slideshow requires JavaScript.

8 thoughts on “ANTOANETA

  1. amîndurora: ești o floare, ești un crin, ești parfumul cel mai fin. 🙂 sufletul eternului copil nu se poate pierde în neant, antoaneta îl duce mai departe. tu și toți cei care l-am iubit, de aproape sau de departe, îl ducem mai departe. iubirea lui pt lume îl duce mai departe. colacul… cred că a fost încîntat… frumusețe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s