AY MI VIDA!

 

This slideshow requires JavaScript.

8 thoughts on “AY MI VIDA!

 1. pe zi ce trece, capat tot mai multa incredere in faptul ca e bine sa am incredere in mine insami si in viata si motive care sa-mi intareasca acest lucru, observ zi de zi. pozele acestea au facut acelasi lucru. Multumesc !

 2. Ascult Andre Segovia interpretand Albeniz’s Sevilla……ma uit la pozele voastre ….si ma simt realmente…blanda,calma si senina..si stiu ce vreau….Doamne ce bine e la tine…..meeeeeeersi Lola……Acum am si putere sa …dau cu var….in premiera…as zice…..Randurile tale sunt ca ….o felie de pepene rosu….mancata cu pofta de sanatate……..

  • Ce bine e pe lume daca stim s-o simtitm fara judecatile mintii.
   Iti multumesc ca-mi scrii si-mi amplifici bucuria, imi trimiti veste ca las sa treaca frumosul si binele spre lume, iar ele se intorc inzecite. Cred ca asa le putem creste la infinit 🙂

 3. extraordinara poza cu mainile voastre 🙂 stiu ca n-am vreun drept sa ii atribui o semnificatie, dar cand am vazut-o m-am gandit direct la rezistenta unei asemenea legaturi peste…desertaciunea multor altor lucruri (desi cam cliseic si evident exemplu, stiu)

  • Mai, mai, mai cum s-a grabit mintea sa-ti acopere inima. Ce semnificatie adevarata ai simtit si cum te-ai jenat repede de ea. Ca sa-ti demonstrez iti voi spune imprejurarile in care a fost facuta poza. Avusesem o discutie din aia de egouri umflate, cautam fiecare argumente si ne construiam aparari. Am tinut-o asa pana am obosit, ne-am intristat si-am tacut. Dupa cateva minute de liniste si separare ne-am cautat mainile exact cu sentimentul desertaciunii tuturor prostiilor pe care le vorbiseram. Adevarul era in palme, dragostea se concentrase tot acolo…
   Te imbratisez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s