EU

De cateva zile am renuntat iar la parul blond.  Asa am simtit. Vopsitul ramasese strident in felul cum  traiesc. Sunt in cautarea simplitatii fara sa-mi fac pustie viata, fara sa imi abandonez feminitatea, acceptandu-ma, impacandu-ma cu mine cea lipsita de artificii. Invat sa ma iubesc. E cel mai greu exercitiu de iubire, cea mai fascinanta ocazie de explorare, cea mai palpitanta aventura.

Eu, calator si taram.

Advertisements

37 thoughts on “EU

 1. asa cred si eu: e greu sa ne acceptam asa cum suntem, fara artificii. e semn de maturitate atunci cand numai simtim nevoia de artificii, corecturi, masti. e bine…e frumos si cu ele, dar mai sanatos asa. felicitari!

  • Au si mastile rolul lor. Ma gandeam ca poate cu ajutorul lor ajungem la experientele care ne trebuie atat timp cat suntem constienti de ele. Cand nu ne mai sunt necesare cad singure

 2. Esti ceeace exprimi prin ochii tai,frumusetea simplitati si gratiei florii de lotus.Ti-ai gasit drumul spre lumina.Zile senine sa ai acolo unde iti e sufletul.

 3. Da, nu e parul..stralucesti toata din interior, de pace, de iubire si se simte un tors de pisica care sta la soare pe pervaz intre flori 🙂

  • Iti multumesc ca alegi sa vezi frumusetea. Citeam undeva ca de cate ori ne oprim din graba noastra si recunoastem frumosul vietii ii dam putere, nu-l lasam sa moara. E atat de simplu sa vedem viata in culori vesele 🙂
   Te imbratisez

   • Te imbratisez si eu tare, tare!! De ceva vreme ma gandesc sa iti fac o palarie dar nu reuseam sa vad culorile. Cand am vazut poza asta, te-am vazut cu o palarie cu boruri mari, neagra, cu o floare mare, colorata. Dar inca ezit, parca nu as face-o neagra:-))) Hai ca iti scriu un email zilele astea.
    Muuuaaah!

 4. Wow, ce header spectaculos de simplu ! Imi place foarte mult.
  Imi place mult si fotografia -portret, esti foarte frumoasa si linistita in interior. Ma bucur mult pentru tine. Daca nu e secret, mi-ar trebui tare reteta ta. E vorba de curaj ?

  Te imbratisez cu drag

  Diana

  • Draga mea draga
   In loc de curaj, care parca presupune ceva eroic, i-as spune acceptare. Dupa mine asta e secretul, sa iei totul cum vine si apoi sa lasi sa se duca fara sa te atasezi. Esti foarte frumoasa si linistita deja 🙂
   Mi-e foarte dor de voi

 5. Cand am vazut fotografia primul gand care mi-a venit a fost: esti frumoasa!, vazand insa ca alte femei minunate ti-au scis deja asta ma gandeam ca ce sens are sa-ti mai spun si eu asta, cand ti s-a spus deja…dar in fond de ce sa nu mai spun si eu inca o data:)….esti frumoasa!:)

 6. Da,intr-adevar,esti frumoasa! Fara discutie,radiezi fericire si nu impacarea cu sine,mai bine spus…te-ai gasit pe tine si de aceea esti frumoasa si fericita.Bravo! Imi dai putere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s