ARBOL DE LA ESPERANZA

“Arbol de la esperanza” e alb, imaculat, isi are radacinile crescand direct din inima Pamantului. O inima uriasa, pulsanda,ce imprima acelasi ritm si inimilor noastre. Acolo, adanc, in inima cea mare, sta ascuns un graunte mic de aur, asa cat o boaba de mazare. Cand e timpul el urca prin firisoarele radacinii copacului si ii ajunge in seva, pe urma in flori.

Florile  sunt ca cele de papadie, manunchiuri de minuscule umbrelute de puf, purtand fiecare un infinitezimal graunte de aur. Daca vantul bland de primavara sufla peste lume, ele se desprind si pornesc sa umble hai hui.

Se pot prinde de rochia gri a unei doamne in varsta care tocmai merge la piata, in parul unei fete, pe hanoracul pustiului cu casti in urechi. Pot intra pe fereastra casei, pe horn, pe geamul de la masina…Nu stau sa scriu aici toate locurile si toate persoanele, ce vreau sa spun  e ca de la o vreme statisticile constata cresterea numarului de zambareti 🙂

Acestea sunt cele trei seturi de margele pe care le-am facut celor trei femei care ma ajuta cu traducerea blogului. Le trimit spre ele cu vantul de primavara si sper ca semintele arborelui sperantei sa se raspandeasca mai departe.

 

 

Advertisements

5 thoughts on “ARBOL DE LA ESPERANZA

    • Fac. Imi trebuie doar niste timp sa ma asez sa caut pozele si sa le trimit pachet unei femei minunate care mi-a sarit in ajutor pe neasteptate cu catalogul 🙂

  1. Ca vantul sa se imprastie atunci in lume scrierile tale! Aici ninge, dar sunt cu sufletul in asteptarea primaverii si a unei…. umbrelute de puf.

  2. Pingback: O energie nouă « Sorana Tarmu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s