METAMORFOZA

Mi-am revenit la par si la cap. Dupa toata zdruncinatura se deschid drumuri. Simt iar viata in maretia si blandetea ei, in generozitatea si abundenta pe care numai eu am refuzat sa le vad.

Mai jos metamorfoza in imagini. Inca nu-mi vine sa scriu nimic. Las sa se aseze putin straturile rascolite intr-o ordine noua si folositoare

Advertisements

26 thoughts on “METAMORFOZA

 1. Clar imi plac a doua si a patra, de la stanga la dreapta. Din punctul meu de vedere, no stress! You look great! In fond conteaza ceea ce simti inside, pentru ca asta lumineaza sau intuneca. Restul e trecator!

 2. Lola, iti sta foarte bine cu parul scurt si blond, si cu el lung, dar tot blond. Am auzit undeva ca cel mai bine ne sta cu culoarea noastra naturala, dar cred ca tu contrazici teoria asta.

  De fapt am vrut sa-ti spun ca atunci cand lumea mi se face cenusie, intru pe blogul tau. De cele mai multe ori e ca o lume de poveste. Nu neaparat pentru ca se intampla doar lucrui minunate, dar pentru cum le vezi tu si pentru cum le exprimi 🙂

 3. Si eu votez Morcoveata:) Si bruneta, ca te-am vazut in carne si oase, dupa ce te-am cunoscut blonda cu codite. Cel mai bine e cum te simti tu bine, eu de pilda ma gandesc ca va trebui sa ma vopsesc in curand, desi imi place de mine naturala, pentru ca se inmultesc firele albe. Va imbratisez cu drag.

 4. Lola minunata,
  Imi placi mult de tot oricum, dar un pic mai mult dupa cea de-a patra incercare! Si, recunosc, sunt pentru blond. Esti o fiinta solara, o minunata fiinta solara! Multumesc pentru aceasta lume frumoasa pe care ne-o oferi cu atat de multa daruire si sinceritate.
  Te imbratisez cu dragoste

 5. imi placi blonda! Cu parul scurt sau lung esti minunata! Indiferent de culoare si lungimea parului ceea ce transmiti imi este ca un drog la care apelez de cate ori ma simt debusolata. Indiferent de ce postezi ai darul de a scoate la lumina lucruri care zac si care descoperite ma fac sa inteleg ca exista magie….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s