CUTIA ALIDEI

Draga Alida

Am facut o cutie in care sa poti tine comorile copilariei tale. Daca va rezista timpului alte si alte lucruri isi vor gasi, probabil,adapost in ea pentru o vreme, dar sa nu uiti ca nici o cutie din lume nu-ti poate pastra dragostea.

Vei intalni tot felul de oameni. Sa stii ca inimile lor nu suntΒ  identice, dar toate bat cautand acelasi lucru.

Daca deschizi cutia sa nu te miri ca inauntru vei gasi nemarginirea cerului. De cele mai multe ori lucrurile stau exact invers decat credem.

Advertisements

16 thoughts on “CUTIA ALIDEI

 1. Foarte frumoasa cutia. Sigur o sa-i placa Alidei. Culorile si desenele sunt excelente. Alida e un copil vesel, la fel ca si puiutii de pe cutie. Stiam de ce am incredere in tine.
  Te imbratisez si multumesc mult inca odata.

 2. Lola,

  Faci niste lucruri atat de frumoase, incat nu pot sa cred ca ai fi altceva decat un om minunat πŸ™‚

  Zile insorite,
  A.

 3. Cutia este grozava! fiecare ar trebui sa aiba o cutie a sa unde sa-si tina toate visele. Ar fi ca o constiinta palpabila. Constiinta de sub pat!

 4. Lola, draga mea Lola,
  Atat de minunate sunt lucrurile pe care tu le creezi, incat nu exista cuvinte care sa exprime bucuria pe care o simt cand privesc fotografiile astea!
  Te imbratisez cu mare drag si atat de mult dor…

 5. Mie cerul din cutie imi vorbeste despre nemarginirea din noi, in timp ce inimile superb conturate, despre cata iubire putem oferi. πŸ™‚ E neasemuita cutia.

 6. “Vei intalni tot felul de oameni. Sa stii ca inimile lor nu sunt identice, dar toate bat cautand acelasi lucru.” – astea-s cuvinte din cele pe care le tii minte o viata πŸ™‚

 7. Cutia este foarte frumoasa, iar tu o persoana minunata ! β€œVei intalni tot felul de oameni. Sa stii ca inimile lor nu sunt identice, dar toate bat cautand acelasi lucru.” aceste cuvinte intr-adevar m-au uimit. Felicitari !

  B.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s