GONE TANNING

N-am dormit deloc asta noapte.In ultimele zile am tras ca nebuna sa termin ce era urgent, am trecut prin toate starile posibile, dar acum m-am limpezit si plec cu inima usoara in necunoscut. Simt ca Pamantul s-a facut mic lasandu-ma sa-l imbratisez. Am sentimentul profund ca nu sunt singura. Va iau cu mine cuprinsi in suflet, in viata mea asa cum e.

Am fugit acum sa fac ultimele pachete pentru posta si pe urma imi iau zborul.

Sa va gasesc cu bine!

Advertisements

8 thoughts on “GONE TANNING

  1. zbor placut suflete frumos….sa-ti lasi aripile sa cuprinda vantul calm si sa te asezi deasupra pamantului, intre soare si apa si sa zambesti si susului si josului….sa te bucuri si sa cuprinzi aventura in palmele sufletului!

  2. Sper sa te trateze bine insulele Bahamas, nu stiu in care mergi, eu am insule mai dragi in Caraibe, despre Nassau pot spune insa ca a fost primul port in care am ajuns, are valoare istorica. Pe 26 decembrie 2008 chiar m-a intampinat cu un carnaval neasteptat: Junkanoo. Si o alta amintire frumoasa au fost melcii cruzi impartiti pe plaja din Paradise Island cu niste localnice. Deci rezerva surprize:)

    Drum bun si zbor liber

  3. Ah, mi-a mai venit o idee, sa te roooog muuuult, dar muuuult, daca ai timp, daca n-ai prea multe comenzi, sa-mi faci un colier pentru sora mea, mai mica, care-si asteapta primul bebelus, un baietel. Ea e o fata cuminte cuminte, muncitoare si devreme acasa cu bratele pline de dosare, caci e judecatoare.

  4. “buna seara, iubito, te-astept ca si caaaand” zice soarele catre tine šŸ™‚
    sa razi ! mult !
    distractie placuta šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s