DINCOLO DE CURCUBEU

Ce-o fi dincolo de curcubeu, se intrebau toate fiintele?

Un calut roz, caruia i-au crescut aripi de curajos ce era, a pornit intr-acolo sa vada. Odata trecut pe sub arcul din cer, fluturi de toate culorile l-au inconjurat si aripile lor fosneau un cantec…

Aceasta este o poveste neterminata. Nu pot s-o spun mai departe pentru ca nu are imagini si fetita mea se plictisete. Cred ca o gaseste prea abstracta doar asa, rostita.

Cum as putea sa las o poveste nespusa, un parinte trist si o fetita plictisita? Mi s-a parut o urgenta, o chestie capitala. Am parasit pentru cateva ore margelele, am scos de sus de tot, din dulap, unde le-am cam uitat, vopselele acrilice. M-am pus pe desenat. Fluturi imi atingeau obrajii, iar o libelula zapacita mi s-a prins in par, fuioare de praf de stele se rostogoleau de colo colo, bulgari rozalii si dulci din vata de zahar se pornisera sa cada din cer, iar aerul mirosea a caramel.

Sper ca acum povestea sa poata merge mai departe…

Advertisements

14 thoughts on “DINCOLO DE CURCUBEU

 1. O minune roz, intr-o mare de fluturi ai curcubeului si transparenta sentimentelor … asta e imaginea pe care o vad acum…si mi se pare extrem de aproape de mine, de viata, de tot…:)
  Te imbratisez.

 2. vai ce frumos este πŸ™‚
  mie imi place calutul fermecat cu suflet de copil care stie ca poate ajunge la fluturii minunati de dupa curcubeu pentru ca poate oricand zbura:)

   • da πŸ™‚ si eu cred asta

    am scris si eu despre curcubeu πŸ™‚ dar despre ce insemnatate au culorile lui in vestimentatie, machiaj si comunicare πŸ™‚

    curcubeul tau este atat de frumos si de fericit incat de cand l-ai postat ma uit la el in fiecare dimineata πŸ™‚ e plin de speranta

 3. Am trimis pictura ta la toate persoanele pe care azi le-am gasit mai puin vesele si le-am dorit sa aiba un curcubeu in fiecare zi.

 4. You write so beautiful texts that it makes me want to speak in your language πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s