BLUE TULIPS

Dupa praful de stele ramas in aer si culoarea neobisnuita a florilor se vede ca pe-aici au trecut creaturi magice.

Peste noapte un camp intreg s-a umplut de lalele albastre.

Pentru cei care se indoiesc, pentru cei prea tristi sau prea preocupati sa mai vada frumusetea din jur, pentru oamenii care au nevoie de minuni zanele au facut  ceva atat de evident aiuristic incat acum se asteapta sa-i auda pe toti spunand, cu zambetul pe buze:

DA,TOTUL ESTE POSIBIL!

Advertisements

9 thoughts on “BLUE TULIPS

  1. esti atat de talentata si din mainile tale ies cele mai frumoase margelute ever! iti urmaresc de mult creatiile si sunt absorbita. eu ma mai prostesc cu bucatele de lut si pictand si-mi place cum imi ies lucrurile, insa promit ca am sa-mi comand ceva de la tine doar pentru ca sunt facute de tine si se cunoaste ca pui suflet. iti urez putere de munca, apusuri de soare ca-n povesti si o inima plina de iubire! renata

  2. imi plac foarte mult margelutele pe care le creezi,sunt atat de frumoase si de vesele!eu doresc sa-i fac o surpriza celei mai bune prietene ca de ziua ei sa-i fac cadou,margele create de tine.ti-a vazut creatiile si i-au placut foarte mult asa ca mi-as dori sa pot sa-i fac un cadou de care sa se bucure.te rog mult sa-mi dai un raspuns,daca este posibil sa ma ajuti.iti multumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s