DOR DE VARA

Mi-e dor de vara. De cer limpede, de campuri galbene, nesfarsite. As sta intinsa pe spate, fara ganduri, ascultand cum plantele isi adancesc radacina in pamant.

M-as roti dupa soare ca florile de rasarita(asa cum ii ziceau copiii la tara florii soarelui), zilele ducandu-se si venind, in ritmul asta vegetal, dupa legi pe care nu le stiu.

Advertisements

16 thoughts on “DOR DE VARA

 1. Vara e anotimpul meu. Floarea soarelui ma uimeste prin caldura pe care o emana. Stiai ca floarea soarelui are nevoie de albine pentru polenizare??

  • Si eu iubesc vara, iar in amintire mi-a ramas un lan imens de floarea soarelui incepand la iesirea din Vama Veche. Pe-o parte marea pe cealalta numai flori galbene si intre ele drumul…
   Desppre albine numai de bine 🙂

 2. Iti multumesc Lola! Sunt mai frumoase decat imi puteam imagina! Nimic nu ma face mai fericita decat un camp de floarea soarelui, iar acum il voi avea la gat! Cred ca inveselesc pe oricine le vede, in special pe purtator:)

 3. Simt mirosul campului si al graului.
  Vad maci multi, dar nu in nisip, in pamant si ….fluturi.
  O rochie alba si simt un pic de vanticel proaspat…. 🙂

 4. Acum afara ninge dar vazand margelele tale ziua mi s-a inseninat si imi imaginez cum fulgii de zapada devin mii de flori de floarea soarelui. Esti minunata, Lola cum reusesti sa trezesti stari amortite si ginduri uitate .Eu, pentru asta, iti multumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s