VIVA LA VIDA!

Margele despre bucuria de a trai.

E atata frumusete pe lume, atata viata incat atunci cand e vorba de ea simt nevoia sa esentializez, sa ma duc la simboluri. Asa incerc sa exprim intr-un mod concis, universal, ceea ce altfel e greu de spus fara sentimentul ca ca-mi scapa totul printre degete.

Vorbesc pe margelele astea despre inceput, infinit, soare, apa, vise, inima, sacru si profan, despre toate culorile care compun albul, despre briza, mirosul frunzelor toamna, despre verdele campului, despre lut, despre nostalgia fara nume, despre dragoste.

Singura noastra lectie aici e iubirea si din ea se naste bucuria.

Cum ne putem plictisi sau intrista cand suntem calatori pe steaua asta hoinarind in Univers?

25 thoughts on “VIVA LA VIDA!

 1. Sunt magnifice! Ce bine ca poti zugravi bucuria de a trai in margele, ca intreg universul incape uneori chiar si intr-o margica.

 2. Choose the day
  and choose the sign of your day
  The day is divinity
  First thing you see

  Jim Morisson – An American Prayer

  La asta m-am gandit cand le-am vazut, lumina glorioasa.

 3. minunate margele…pline de viata, optimism, bucurie, speranta, iubire…si inca cate si mai cate….multe si bune! Sa imprastiem bine in lume! Atunci cand ne e greu sa zambim! Atunci cand ne doare sa zambim! Atunci cand ne e dor sa zambim! Atunci cand iubim, calatorim, povestim, ascultam sa zambim! Mereu sa zambim, chiar daca ne e rau sau daca ne e bine, pentru ca zambind ne curatam de rele si ne incarcam de bune…zambind ne incarcam cu bine si preaplinul il revarsam in lume ….sa-i invatam pe toti sa zambeasca …o sa fie bine….si sa fie cat mai multe margele prin lume, pentru ca sa duca cu ele tot binele din inima ta si de ce nu si din ale noastre…sa fie mult si bine!

 4. Am deschis calculatorul cu Iarina, fetita mea de 3 ani si 9 luni in brate. Cand a vazut poza cu mergelele a inceput sa rada, am intrebat-o de ce rade iar ea si-a lipit degetelul de poza si mi-a spus : “uite si bobitele rad!”

 5. Buna Lola!
  Vreau sa te felicit pentru munca ta.Imi place mult cum combini culorile si ce lucrusoare dragute reusesti sa creezi.Pur si simplu ma binedispune instantaneu sa vad toate margelutele astea colorate πŸ™‚
  Keep up the good work πŸ˜‰

 6. siragul de margele este practic universul insusi. insirat pe orbite, interconectat fara putinta de destramare, plin de tot ce inseamna simbol si frumos de pus la gat.

 7. Am avut o zi… stii tu din alea in care iei contact cu partea urata a unor oameni (care ma cunosc doar tangential dar le-am fost in cale, ei avand deja o zi proasta) insa de cand le-am vazut mi-am reancarcat bateriile la capacitate maxima…“ce dulcele sunt…“ce efect revigorant au! Si nu ma pot abtine ce superba e fustita ta,te-am admirat in poza cu ea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s