MARY BERRY

Descrierea care urmeaza apartine iubitului ei si tare m-a facut curioasa s-o cunosc intr-o zi pe Mary Berry.

Eu asa am vazut-o FOC&VISE

Mary viseaza. In somn si nu numai. Probabil ca daca ar pune visele pe hartie ar putea sa il depaseasca pe Mircea Cartarescu. Marry Berry fumeaza tigari slim si nu nimeni nu este mai sexy ca ea atunci cand fumeaza. Scrie povesti pentru copii mari si poate in curand si pentru fetita noastra. Ii asculta pe Jarret si Compay Segundo si m-a invatat cine este Renzo Arbore si cum se asculta Bob Dylan.

I-am spus demult de tot ca este “special” pentru ca mi s-a parut ca deosebita este un cuvant prea comun si pentru ca nimic nu poate descrie prea bine cum ea nu seamana cu nici o persoana pe care o cunosc si cum orice lucru te poate surprinde la ea.

Mary calatoreste. Mai mult cu sufletul in ultima vreme pentru ca sotul ei nu se poate dezlipi de munca. Dar cel mai bine i-ar sta intinzandu-se ca un pisoi pe un sezlong la soare pe o plaja linistita de pe o insula greceasca.

2 thoughts on “MARY BERRY

  1. I just love you Lola 🙂 astept mereu cu nerabdare urmatorul post, care niciodata nu dezamageste… sentimentele exprimate si imaginile evocate de tine cu atata usurinta, pare, ma fac mereu sa zambesc, they make my day 🙂

    primeste te rog o imbratisare virtuala din partea mea, chiar daca nu ne cunoastem 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s