ALBASTRU

Pereti albastri, tacuti, se sfarama.

Prin fisuri razbate lumina.

Nici un zid nu dureaza o vesnicie.

Intr-un final va ramane doar cerul,

albastru si el, dar fara oprelisti.

12 thoughts on “ALBASTRU

 1. e frumos colierul … e cerul senin si luminos de peste ape limpezi … e soarele … e lumina …. e curatenie … e sinceritate … cu drag!

 2. Draga mea , postarea ta mi-a lasat exact sentimentul pe care il am dupa ce ascult “Air “- Paul Collier:) De vina trebuie sa fie dragostea si sufletul pe care il pui in tot ceea ce lucrezi, asa-i?

 3. iar eu m-am gindit ca as vrea sa revad filmul lui Kieślowski, 3 culori:albastru! nu stiu cum sa imi exprim in cuvinte ce frumos imi schimba ziua cind citesc dimineata mailurile tale

  iti multumesc, lola

 4. Margele ca cerul sau cerul ca margelele. Si asa prin margele ni se inlesneste intilnirea cu azurul ;ajungem minunati in cele 4 zari cu margele la git.

 5. Margele ca cerul sau cerul ca margele. Si astfel, prin margele atingem, azurul, ne risipim in 4 zari, minunati cu margele la gat.

 6. De ceva vreme am inceput sa ma intreb daca mai exista oameni care se bucura de lucruri simple, oameni a caror fericire nu depinde de numarul caselor, masinilor, rochiilor, (etc) achizitionate. Tu (voi), mi-ati intarit convingerea ca astfel de oameni exista si mi-ati umplut sufletul de bucurie si de incredere. Ma bucur enorm ca te(v)-am intalnit….virtual deocamdata. 🙂

  Lola, ceea ce reusesti sa faci cu margelele este pur si simplu magie! 🙂

  Va imbratisez cu drag,
  Ana

 7. Ma fascinati… aveti un stil de a descrie ceea ce simtiti astfel incat sa ne patrunda si noua in suflet si sa simtim ca parca suntem alaturi si ne povestiti toate acestea… Am vrut de mult sa va scriu, de cand v-am citit prima oara blogul. Un blog care fascineaza si ma fascineaza prin culoare si cuvinte incarcate de sentimente profunde. Are un farmec aparte, datorita amprentei pe care o lasati, fie si printr-o simpla margea creata.

  Imi aduceti incantare si va citesc cat pot de des blogul, pentru ca ma simt mai bine, ma binedispuneti… Am si eu un blog si, de cand v-am descoperit, mi-am zis ca e cel mai potrivit sa va am in lista celor pe care ii citesc, lista intitulata de mine “Interesting”.

  Mi-ar face o deosebita placere sa va intalnesc si in acelasi timp sa imi procur de la dumneavoastra fie si numai un sirag de margele, cele albastre, expuse aici, pentru ca mie imi place albastrul… 🙂

  Va doresc mult succes in ceea ce faceti cu pasiune si sa ajungeti pe cele mai inalte culmi ale creatiei si lucrurilor frumoase!

  Cu admiratie,

  Alina

  • Spune-mi Lola, toata lumea imi spune asa. N-are rost sa creem distante formale.
   Multumesc ca ma citesti si ca-mi scrii draga Alina.
   Daca vrei un sirag o sa te rog sa-mi scrii pe lolafactory@gmail.com ca asa imi e mai usor sa gestionez cererile.

   Cu drag
   Lola

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s