MIJLOACE

Mi-ar trebui un mijloc simplu, usor, mai clar decat cuvintele sa pot povesti ce traiesc. Ar fi frumos sa scriu cu fulgi de zapada sau baloane de sapun.

Totul sa fie limpede pentru o clipa dupa care sa se imprastie, sa  nu ramana nimic. Misterul lumii, accesibil si totusi intact.

Ma alint, stiu ca am mijlocul, chiar mijloacele, dar n-ar fi frumos ce ziceam acum cateva randuri?

De exemplu ieri am rostogolit bile toata ziua si stiam ca dincolo de asta e mai mult. Gesturile mele circulare genereaza, determina, pregatesc lucruri pe care le cred in viitor, dar ele sunt deja.

Pictez transcriind o infinitezimala parte din inexprimabil.

Respir…

Advertisements

2 thoughts on “MIJLOACE

 1. De comentat am comentat mai tot anul…de urat o sa iti uram…MAGIC…

  Draga LOLA,
  Fie ca de acest Craciun (altul decat cel cunoscut de tine,pana acum) sa te viziteze acele trei (4) Spirite ce in fapt sunt… UNU.Fie ca de la acest lucru sa inveti sa vezi calea ta ce o ai de urmat lasand Spiritul Tau ,oricare ar fi el, sa iti arate: cum ai fost, ce esti,unde vei ajunge si ce ai putea fi ; pentru ca ,in final, sa te intrebi…”cum ar putea fi acest lucru posibil”.
  Soricel sau greiere, fantoma sau chiar … Steaua Nordului sa te conduca pe calea Iluminarii tale in care sa poti vedea cu ochi limpezi: ce a fost, ce este si CUM ar fi mai bine pentru tine.
  Orice lucru incepe cu ,coborarea in Abis, orice poveste isi are propriul Labirinth in care ADEVARUL il poti gasi doar TU SINGURA.DE acesta iti spunnem: FI TU!
  Important este ca ai inceput ceva in viata ta, important este sa acorzi acum…SENS si nu sa navighezi aiurea, timpul ne joaca feste..ar fi pacat sa cazi fara sa te ridici.
  Fa un proiect…fa sa fie primul tau proiect din viata ta si lupta-te pentru el, FIDELITATEA incepe cu tine fata de tine; mai apoi toate MAGIC ies!
  Un Craciun fericit Lola, Un Carciun Fericit Luca ,Un Craciun Fericit, Kitten!
  Vezi emailul nostru!
  Doris&Dan Lisboa Portugal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s