CU TOATA MAGIA INAINTE!

Povestea zilelor de trecere si asezare o voi scrie curand. Acum mi-e dor de margele. Le-am mangaiat in gand, le-am simtit mirosul in somn, tanjeam dupa tacerea concentrata in varful pensulei. Recunosc, mi-a fost si frica, asa cum imi e de fiecare data cand fac o pauza. “Daca n-am sa mai pot lucra nimic, daca am pierdut cheia de la usa prin care trec dincolo, daca, daca, daca…”

Tot amestecul de ganduri inspaimantatoare s-a dizolvat pentru ca azi, fara pregatiri, fara sa fac din moment ceva special m-am dus la cutia cu bile si m-am apucat de treaba.

 

Am gasit cheia si bucuria si dincolo-ul asa cum le lasasem. Nu se pot pierde pentru ca sunt din interior. Ce fraiera am fost indoindu-ma. M-am intors la povestile voastre care asteapta cuminti sa fie spuse.

Inca nu e nimic gata asa ca va arat un sirag pe care l-am facut inainte de mutare, cu gandul la saluri porugheze la vitalitatea de sub melancolie, la poezia si delicatetea oamenilor de-aici, la simplitatea lor.

Pana se reinnoada firul acasa si vom putea comunica iar, stau cuminte pictand. Sa stiti ca fabrica a pornit cu toata magia inainte.

 

Advertisements

12 thoughts on “CU TOATA MAGIA INAINTE!

 1. “Nu se pot pierde pentru ca sunt din interior. Ce fraiera am fost indoindu-ma.”….. merci !
  margelele sunt pur si simplu minunate

 2. Ma bucur pentru energia pe care o degaji. Eu insami am avut parte de multe inceputuri, fiecare altfel, insa la fel de…magic si incarcat de emotii de fiecare data. Sper ca margelele mele sa fie plamadite acum, in perioada aceasta, ca sa contina puritatea inceputului si bucuria drumului. Mi-ar placea sa fie albe…desenul lor il las in grija ta. Le astept cu nerabdare!

 3. Buna!

  Imi plac extraordinar de mult margelele tale; esti foarte inspirata si ai bun gust, creatiile tale emana feminitate.
  As vrea sa am si eu unele. Cum as putea sa le achizitionez?

  p.s: am locuit si eu un an in Portugalia, in Lisabona si mi-a ramas in suflet o eterna nostalgie. O astfel de tara, cu astfel de oameni nu am mai intalnit nicaieri.

 4. Draga Lola,

  Iubita mea este pur si simplu mesmerizata de margelele tale si ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai spune cum as putea sa i le daruiesc. Stiu care sunt preferatele ei si care i se potrivesc cel mai mult. Sincer, si mie imi plac foarte mult. La gatul iubitei, desigur. Astept cu infrigurare un raspuns de la tine.

  Peace and love

  Rares

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s