PUNCT SI DE LA CAPAT

E sase dimineata, afara oceanul si vantul urla, iar Nina rade in somn. Peste doua ore incarcam lucrurile si plecam in casa noua.

DSC04506

Am senzatia ca Nina a fost aici mereu. N-a plecat, n-a venit, este, cu bucuria de viata, cu calmul si  umorul. Cat de simplu s-au legat lucrurile. Cand nu te opui lasand viata sa-si vada de treaba, fluiditatea intamplarilor e uimitoare. Nimeni nu intreaba de ce se petrece una sau alta, pentru ca orice raspuns poate fi pus la indoiala. In locul batailor de cap mai bine traim pur si simplu tot ce vine.

DSC04546

Ieri seara am mers impreuna sa luam cheile. Se inserase . Orasul vechi avea ceva de poveste. Stradutele inguste, lumina galbuie, felinarele…casa noastra.

DSC04518

Da, casa noastra mica si mare in acelasi timp, intrarea direct din strada, legatura ei prietenoasa cu lumea prin usa turcoaz, mobila veche, multimea de sertare, tablourile groaznice pe care le vom ascunde, lista de inventar cu lucruri fara importanta.

DSC04499

Visam la ziua cand toate se vor aseza si noi vom incepe lucrul, pana atunci ne bantuie elanuri gospodaresti.

Advertisements

12 thoughts on “PUNCT SI DE LA CAPAT

 1. ca si inceputul, sfarsitul unui moment, perioada sau viata inseamna moarte si renaste din ea dupa aceea. sfarsiturile contin nostalgie, dar si bucurie, curiozitate si lumina galbena frumoasa azi.
  da, pareti ca fiind de o viata impreuna, tu si Nina, adorabile!
  plecare frumoasa si renastere pe masura! imbratisari!

 2. Draga Lola, si eu am un sentiment aparte, traiesc asemeni voua fericirea dintre cutii, purificarea si sperantele unui nou inceput. Si noi ne vom muta iar peste 10 zile:) Nu stiu cum va fi, dar suntem optimisti si tot visez cu ochii dechisi la momentul cand ne vom stabili undeva, la malul marii sau al oceanului:) Va imbratisez si va tin pumnii sa fie totul asa cum visati si sperati:) Fulgul meu sa va ocroteasca visele!Pe curand, D

  • Draga Daiana cred ca important e primul pas dupa care drumul nu mai pare greu deloc. Sa stii ca ieri am prins un fulg pe strada. A dansat ce-a dansat si pe urma a venit la mine 🙂

 3. Dimineata radem alergand dupa ideile colorate din aer. Uite, una e roz, una e violet, una straluceste in auriu… tu le-ai prins?
  Minunatelor, va trimit toata fericirea din buchetul de idei!

 4. Va doresc din toata inima sa gasiti fericirea si inspiratia. Sa fie un inceput. Acela pe care vi-l doriti. Si continuarea. Continuarea la tot ceea ce ati cladit pana acum. Si sa nu se termine niciodata 🙂 Ci sa inceapa din nou si din nou… Bat campii? Sper ca nu…

 5. Doamnelor va multumesc pentru urari, iar dupa ce asezam lucrurile la loc, punem net si avem apa calda promit sa va arat fabricile noastre reunite sub acelasi acoperis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s