FALSA LECTIE DE GRAMATICA

Exista mai multe timpuri. Am invatat la scoala. Acolo se refereau doar la verbe, dar eu cred ca si oamenii au timpurile lor. Dintre toate aleg sa traiesc perfectul simplu. De ce? Pentru ca e perfect si simplu. Nu ma refer aici la ce defineste gramatica, voiam sa zic in alte cuvinte “sunt fericita”. Sunt fericita! Urmeaza sa impart, pentru un timp pe care il voi denumi generic “mai mult ca perfectul”, spatiul locativ si afectiv cu Nina, cunoscuta lumii sub numele de Kitten.

DSC04376

Anunt oficial, astazi, cand poate dovedi cu un document valabil(biletul de avion proaspat achizitionat) ca prietena mea draga a decis sa se mute in Portugalia. Vom sta impreuna in “casa de los anjeles”. Venirea ei se incadreaza undeva intre normal si miraculos. Uneori vad firul firesc al intamplarilor si ma inunda linistea, alteori cineva imi elibereaza miliarde de fluturi in stomac si ma ia un fel de ameteala. Da, se intampla lucruri… Cred in intalniri, cred ca apar mereu oamenii necesari, cred in iubirea fara conditii, si cred ca ne suntem de folos unii altora. Mai cred ca ne putem pastra libertatea, ca putem darui si primi simplu, ca putem incerca marea cu degetul, ca putem visa.

DSC04379

Lola & Kitten va spun hotarat VIATA E MISTO!

Advertisements

28 thoughts on “FALSA LECTIE DE GRAMATICA

 1. Lola Bee Lou si Regina pisicilor in “casa de los anjeles”! de acum inainte veti locui impreuna cu ingerasii. sa fie intr-un ceas bun, dragele mele! abia astept sa vin in vizita!

 2. Imi place tare mult cum scrii…imi place felul tau de a fi..simplu si perfect..pot sa zic ca esti idealul meu in viata? Ma imi regasesc visele, in vorbele si povestirile tale. Ate vorbe desarte, nu conteaza.

  Cu drag,
  Alina

  • Si noi ne bucuram ca se leaga lucrurile in nebabuite feluri. A fost ciudat ca atunci cand Nina era in vacanta la mine n-am vorbit despre eventualitatea asta, dar cand am gasit casa m-am gandit instantaneu la ea

 3. am scrutat bine poza lui Kitten si am intrat si pe blogul ei !!!! e asa rar sa gasesti cu cineva aceeasi lungime de unda. ma bucur ptr voi !

 4. Sniff.. pentru o lume mai buna! :))
  Missing her already..

  Aveam eu o presimtire ca i-a cam placut in Cascais
  Pana atunci sa nu ma uite cu lunea/vinerea/ce-om fi zis&stabilit!!!

 5. Dragele mele ma bucur fantastic pentru voi si in acelasi timpn ma incerca un soi de tristete…parca mi-ar fi placut sa fiu acolo cu voi. Deja sunt 5 zile de cand sunt in Germania si am sentimentul ca locul meu nu-i aici. Dar mai am rabdare inca trei luni si apoi vad daca o pornesc mai departe sau raman aici…Va imbratisez cu drag si ma bucur pt voi , veti fi o forta impreuna. Sa va bucurati si sa fiti fericite. Cu drag,D

 6. Dragele mele fete….pun comentariul aici, pentru ca e mai potrivit…..am si eu o rugaminte…..va rog frumos (e si pentru Lola si pentru Kitten), macar pentru o vreme, puteti pune si traducerea cuvintelor scrise in spaniola sau portugheza…eu promit sa incerc la fiecare post, sa invat cat mai multe cuvinte din limba in care o sa traiti de acum incolo…..dar pana atunci….toga mos (asa spuneau cei mici ai mei, pe vremea primelor cuvinte, si inseamna “te rog frumos”)….pup la voi cu drag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s