OANA PELLEA-DESPRE LOCUIREA DE SINE

Ieri dimineata Nicoleta mi-a facut o imensa bucurie trimitandu-mi link-ul de mai jos. E o discutie atat de frumoasa (se gasesc si celelalte 4 parti ale ei pe youtube) incat am simtit nevoia s-o raspandesc la randul meu.

bannercatalog09

12 thoughts on “OANA PELLEA-DESPRE LOCUIREA DE SINE

 1. Multumesc. Oana este eun om minunat cu o experienta de viata foarte frumoasa si care o transmite, ceea ce e minunat!

 2. ascultand comentariul (interviewul) ma face sa ma gandesc ca “ma aud pe mine spunand acestea” …in fapt acelas lucru il spuneam si eu in teoria anterioara a BURETELUI de APA ,diferenta este ca doamna in cauza exprima intelectual pur ideea pe cand eu m-am folosit de un soft esoterism daca l-am putea denumi asa.
  multi ar trebui sa asculte acest interview si sa FILTREZE …contine mult adevar autentic….
  dan

 3. Gasesc f. interesant interviul si aceasta invitatie la “a te locui pe tine”, un alt mod de abordare a vietii, cu mai multa participare, implicare a spiritului. Frumos, chiar mi-era dor de omul – Oana Pelea!…

 4. Simt ca ma locuiesc pe mine cu fiecare lucru pe care il fac cu pasiune, cu tot ceea ce-mi aduce bucurie si ma face sa-mi descopar si depasesc granitele. Paradoxal, la mine locuirea de sine apare in momentele de evadare din cotidian…

 5. Merci mult. Foarte frumos. Vad ca mai e o “monica” cititoare a blogului tau, Lola! senzatie ciudata de a vedea un comentariu cu numele meu, cu cuvintele “mele”. senzatie de dezlocuire !!
  am descoperit si un interviu cu Andrei Plesu pe youtube si impresia unui HR-P tehnicist si care cauta un tipar, un sablon, un plan de lucru pentru a trai, a se trai…. si nu stiu cum am inteles mai bine ce ziceai tu ca raspuns la intrebarea mea cu a fi creator, si la ce zicea oana pelea in interviu ca important nu e sa stii ce sa faci in momentul in care ramai fara cuvinte in fata oamenilor, ci sa accepti ca se poate intampla asta si ca.. asta e.

  hello dan, multumesc de ce mi-ai scris.

  merita kazantzakis, pentru forta cu care-si revendica libertatea si trairea de sine….

 6. Cu mare drag!
  La randul meu ii multumesc inca o data Nicoletei.
  Sunt fericita ca v-a placut. Stiu ca sunteti din categoria celor care se locuiesc, altfel lucrurile astea nu v-ar spune nimic.

 7. ascult pentru a treia oara interviewul …este deasupra cuvantului BINE VENIT!
  este bine punctat si structurat; adevart constatat …noi numim aceasta stare “adormire” ; voi publica un blog in fiveblueapples cu titlu social, interviewul in cauza m-a facut sa inteleg ce se intampla la nivelul incepatoriilor in studiul alchimiei…oana pellea are dreptate, mi-a sugerat un amanunt de care nu am tinut cont pana acum in raport cu altii…asa se explica ca multi nu inteleg sau nu reusesc sa vada…
  blogul meu va face o referire la cuplu pornind de la individ, soti,amanti sau parteneri ocazionali…
  iti multumesc lola…eu de mult timp nu mai confrunt cu acesta problema insa aceasta nu este valabila pentru toti.
  blogul va apare in toamna…suntem in vacanta!
  dan

 8. …de cand a primit Oana Pellea am embargo la dialog cu Doris…ma bucur enorm si ma intristez in acelas timp…
  Ma gandesc acum ca fiinta umana este foarte subiectiva , daca afirmi :
  “-Eu zic ca X este o necunoscuta…” acest fapt va trece ca un dubiu in cel mai bun caz si ca o prostie in cazul cel mai frecvent; dar daca si prin urmare as reformula acelas fapt spunand astfel: “- Einstein a spus ca X este o necunoscuta” toti ametesc si cad pe spate…
  Totusi cu Doris am avut noroc..ea doar a avut mici rezerve

  Ceeace afirm eu mai sus sta in “povestea Constantei” din acelas volum, in care OMUL SPECIAL se gaseste IN SPECIAL in acela pe care nu dai doi bani sau altfel spus…(noncanonic) “Viermele este mai de pret decat…” .

  Conchid asa:
  Mai bine tac..

  Dan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s