CAOTICA ANA

caoticaana2

 

Una dintre cele mai frumoase teme si cele mai dificile executii. Le-am facut in noaptea dinaintea venirii la Bucuresti ingrijorata ca nu se vor usca. Din fericire au ajuns intregi.

 Am avut nevoie de multe nuante de vopsea in cantitati foarte mici. A trebuit sa gasesc solutii sa nu se usuce pana  le intind pe margele si sa lucrez simultan cu toate. Nevoia te invata .

 

caoticaana1

 

Sunt ale Nicoletei, care dupa ce a vazut filmul Caotica Ana  mi-a scris ca vrea niste margele inspirate din tablourile care apar acolo. Ca si in cazul Micului Print am avut mari emotii pentru ca una dintre provocari a fost reproducerea cat mai fidela a desenelor. Dupa ce am vazut cum au fost primite m-am linistit.

 caoticaana3

 

Picturile originale sunt realizate de directoarea artistica a filmului, Montse SANZ, care a si lucrat indeaproape cu Julio Menem la ideea acestui film.

A! Si pentru cei placut impresionati de acest film si de lucrarile de arta pe care le puteti vedea in diverse secvente, exista un site in care puteti descoperi artistii care le-au realizat.

Vizionare placuta!

 

caoticaana

bannercatalog09

Advertisements

9 thoughts on “CAOTICA ANA

 1. Am ramas fara grai. Sper sa mi-l recapat insa pe parcursul zilei. Margelele sunt minunate. Tot ceea ce faci este deosebit. Atunci cand iesi din lumea asta si te duci pana la ingeri si va puneti pe lucru, sa stii ca se simte. Doamne, Lola, ce fermecatoare (si fermecate) lucruri stii sa faci! Cum stii tu sa “fabrici” surasuri in lumea asta mare, sa “fabrici” bucurie, ganduri luminoase…
  O zi frumoasa!

 2. Desi toate margelele tale ar trebui apreciate la fel de mult, acestea sunt preferatele mele. M-au facut sa zambesc, pur si simplu.

 3. De mentionat este …coloana sonora a filmului a fost compusa de Jocelyn Pook …da colosal! O sa iti trimit email link catre locul in care poti face download free din spatiile noastre ANA CHAOTICA full extras .
  Te asteapata insa o tema… :))) dar fie cum se spune: toate atunci cand trebuie sa fie.
  Sarbatori Fericite!
  dan izvernnariu/lx.pt

 4. Cu margelele astea m-ai terminat! Julio Medem e unul din preferatii mei, filmul Los amantes del circulo polar fiind intre primele 5 filme favorite ale mele. Mi se apre unul dinte cele mai frumoase povesti de dragoste! Inca o data vreau sa te felicit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s