MAI E O ZI

Mai am o zi si plec. Mi-e greu sa ma despart, dar stiu ca totul se dilata ca sa se contracte, se extinde ca sa se stranga. Inima functioneaza asa si plamanii, oceanul si lumea intreaga, deci ma supun acestui principiu fara sa fac o drama. E timpul sa ma intorc.

 

Scriind mi-am amintit de atmosfera versurilor unui cantec al Lhasei de Sela:

 

Soon this space will be too small

And I’ll go outside

To the huge hillside

Where the wild winds blow

And the cold stars shine

 

I’ll put my foot

On the living road

And be carried from here

To the heart of the world

 

13 thoughts on “MAI E O ZI

 1. Lola, pe atat de mult pe cat imi bucura inima posturile tale, pe atat de mult a reusit melodia de azi sa imi faca lacrimile sa curga suvoaie…. tu pleci din romania, eu plec in romania, si un singur gand aveam in cap: imi doresc sa ma pot bucura si eu de “acasa” cum s-a bucurat Lola!

 2. Multumesc pentru interviul pe care mi l-aiacordat. L-am postat deja pe blogul meu. Mult succes in continuare si multa inspiratie! Cu drag.

 3. Tot ce pot sa spun este ca o sa imi fie foaaaaaaaaaaaaaaarte dor de tine si de surasul tau care poate schimba lumea, de privirea ta albastra, limpede si blanda.
  Tot ceea ce sper este sa va fie foarte bine acolo unde sunteti si sa le poti oferi oamenilor, ca si pana acum, blanda Lola, suras si bucurie. Daca tie iti este bine, este suficient, asta se va observa in toate margelusele carora le vei da viata. O sa fim si noi surazatori, asemenea tie.
  Deja te asteptam sa revii!

 4. “o zi a trecut”…mie ciuda de mor ca nu am resuit sa te vad, sa povestim si cel mai necaz imi este ca vei pleca probabail fara sa apuc sa-ti daruiesc micutul cadou care l-am lucrat cu mult drag prentru tine.Te imbratisez si inca sper sa te vad 5 minute in seara asta:)

 5. Eu multumesc Tatiana!

  Raluca sunt atat de bucuroasa pentru zilele petrecute aici, dar ma intorc la margele, la copiii mei si la ocean.
  Deja mi-e dor de voi…

  Daiana, s-au adunat toate in ultima zi si uite ca n-am reusit sa ne vedem, dar mi-ar placea sa primesc darul tau in Portugalia. Iti scriu adresa pe mail.
  Te imbratisez cu drag

 6. Stii, Lola, cand ma gandesc la tine imi vine in minte ideea atingerii absolutuluiu asa cum am intalnit-o la Eliade. Si ca. odata ce ai ajuns atat de aproape de el, e imposibil sa te mai intorci la cotidian, la monotonie, la normalitate… Normalitatea ta e acum absolutul multora…

 7. Am citit interviul, foarte reusit, si intrebarile cu maiestrie alese, iar raspunurile, pline de miez, savuroase!… Superb, felicitari amandurora!

 8. Draga Dee Dee e simplu. Normalul, sau eliberarea de cotidian+monotonie e acum si aici. Totul se afla in noi si se petrece doar in clipa asta. Putem alege cum sa ne traim clipele.
  Te pup cu drag

  Multumim Acuarele!

 9. Multumesc mult Acuarele! Ma simt flatata de doua ori: o data pentru ca Lola a avut amabilitatea sa-mi acorde acest interviu si a doua oara pentru aprecierile tale.

 10. Pur si simplu am rezonat cu dialogul vostru. Sunt fericita ca a avut loc, si ca am avut parte!…

 11. Si eu mai am o zi si plec spre intalnirea cu Lisabona unde sper sa te intalnesc pe tine Lola si abia astept sa port la gat margelele fermecate.

  Apropos Daina eu plec in Portugalia vineri dupa amiaza.Voi fi in Bucuresti joi si o jumatate de zi din vineri.Daca vrei ii pot duce eu Lolei darul tau.

  Si mie mi-a placut interviul Tatianei.Felicitari ambelor protagoniste!

  Lola blogul tau a devenit un loc unde descopar multi oameni frumosi.Mi se pare extraordinat lucrul asta.Si din nou ma vad bosumflata pentru ca nu imi gasesc cuvintele asa cum ar trebui ele sa sune.Dar intelegeti voi ideea… 🙂

 12. Draga Lola, sper sa reusesc sa trimit micul cadou prin Aytana. Daca nu voi reusi astept adresa ta pe mail. Simt tristete ca nu am reusit sa ti-l daruiesc personal. Sper sa te bucure pentru ca am pus mult suflet in el:)
  Drum bun si multumim pentru momentele minunate care ni le-ai daruit.
  PS. Felicitari pentru interviu:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s