DOUA NOPTI ALBE

nite5

E ora cinci dimineata si eu n-am apucat inca sa ma bag in pat. Ieri m-a prins ora patru. Sunt un fel de spiridus al lui Mos Craciun cred, pentru ca la daruri lucrez si ele trebuie sa plece neaparat astazi spre cine a fost cuminte. Sunt in intarziere, de la vremea foarte umeda s-a prelungit timpul de uscare al bilelor cu cateva zile. Of, n-as vrea sa stric bucuria nimanui pentru ca asa conspiratii frumoase am mai facut… 

nite3

Noptile astea doua au fost foarte speciale. In primul rand n-am avut nici un moment senzatia de oboseala, nici macar pragul ala peste care daca treci ti-a sarit somnul. Poate iesirea in furtuna m-a golit de toata agitatia interioara si-am ramas limpede pentru treaba pe care o am de facut. 

nite41

Tacerea noptii e completa. Lucrand am ascutat-o si am avut senzatia de miraculos. Nu stiu cum sa definesc mai bine ce-am simtit. 

nite1

Apropierea sarbatorilor  mi se pare cu totul altfel, si ele sunt parte din aceeasi taina in fata careia m-am simtit coplesita noptile astea. Nu inseamna deloc alergatura, cumparaturi, nu inseamna planuri de facut neaparat ceva. Alexandra imi povesteste cum e Craciunul intr-o tara unde ninge mult. Am nostalgia unei zapezi si al mirosului de ger. Vreau sa parfumez noaptea ajunului cu scortisoara si sa vad Miracolul de pe strada 34. 

nite

Monica m-a intrebat de cand n-am mai scris o scrisoare de mana … Din liceu n-am mai scris si de Craciunul asta am promis sa scriu macar una si sa i-o trimit ei pentru asa minunata intrebare.

nite2

3 thoughts on “DOUA NOPTI ALBE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s