DECADENCE

decadence1

 

Au o stralucire stinsa pentru ca altfel, asa incarcate cum sunt, ar fi fost vulgare. Am vrut sa le ating cu amintirea unei lumi care a trecut luand dupa sine fastul si opulenta, lasand loc alteia care doar sa aiba nostalgia lor.

 

decadence

 

Mi-ar fi placut sa traiesc in alte vremuri…

 

decadence2

16 thoughts on “DECADENCE

 1. vaaai, ce frumoase sunt 🙂
  si mie mi s-ar fi potrivit alte vremuri, clar…
  ti-am vazut si “pipait” azi margelele la idelier – asa un feeling fain iti dau 🙂

 2. Intai de toate, trebuie sa remarc ca sunt (ca de obicei) superbe, iti taie rasuflarea din prima.
  Margelele Lolei (in general) “se pliaza” pe stilul oricui, fie ca e vorba de o persoana sportiva, romantica sau eleganta. Mesajul se adreseaza direct sufletului, esentei din fiecare, iar lucrul acesta e de-a dreptul fascinant.
  La acest sirag imi plac mult bobitele cald-portocalii ca vitraliile sau ca ferestrele caselor boieresti in ceas de seara, dincolo de care ghicesti piane vechi si samovare, si vin fiert cu scortisoara degustat din cupe de argint.
  Modelul imi inspira litere de aur printr-un jurnal de dragoste din vremuri apuse.

 3. poa’ sa fie cafea???:)
  margelele astea sunt preferatele mele, dintre cele noi. alaturi de cele cu fragi si cele cu buline si cele cu brau si cele cu…………..

 4. Pe mine ma duce cu gandul la curtezane…la baluri somptoase si la rochii diafane cu multe dantele…:) ma duce cu gandul la magie…magia craciunului…

 5. buna lola,

  am dat din greseala peste site-ul tau, in cautarea mea de informatii despre balcic, loc unde as vrea sa merg cu familia.

  in august plecam la mare in statiunea 2 mai, intr-un loc unde mergem de cativa ani buni…nu de putine ori ne-au zis proprietarii de acolo despre cat de frumos e la balcic…anul acesta ne-am hotarat sa vizitam statiunea si desigur aveam nevoie de mai multe informatii, fotografii, pareri a celor ce au fost pe acolo….

  astfel, printr-un noroc, as putea spune, am dat peste lola factory.

  imi place tot ceea ce ai creat pana acum, imi plac la nebunie toate povestirile tale, de fotografii nu mai zic, ce mai … ai mai castigat un fan!

  si eu cochetez cu desenul, pictura, nu sunt prea buna dar imi place si ma relaxez cand mai desenez ceva…ideile tale sunt minunate, variate, incantatoare, pline de viata, bucurie, iubire…

  iti doresc tot ceea ce e mai bun pe lume si fie ca din toate calatoriile si peripetiile tale prin lume sa se nasca idei stralucite pentru bijuteriile tale, si la propriu si la figurat 🙂

  cu drag,
  paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s