ORIENTAL DELIGHT

 

Cautam culoare si a iesit… bratara. Voiam un turcoaz aprins, foarte puternic. Am obtinut unul mai stins, dar frumos, oriental, si mi-a parut rau sa-l risipesc. Asa s-au vazut colorate cateva bile, sa ramana amintire sau proba pentru viitoarele incercari.

 

 

Desi initial ma gandisem sa le folosesc la comparatii de culoare, cand stateau sa se usuce mi-au dat alte idei. Prea putine pentru un colier, dar suficiente pentru o bratara, la care am folosit si alte lucruri, cumparate doar pentru ca mi s-au parut irezistibile – micile piese de arama, clopotelul si panglica.

 

 

Nu am avut de gand sa le pun vreodata impreuna, dar acum s-au cerut unele pe altele, iar alaturarea lor m-a dus cu gandul intr-o cafenea turceasca. Divane joase, tavi mari, aramii, ceai mentolat si ceata parfumata de narghilea. Clopotelul se aude ca o neliniste, ma emotioneaza si il inchipui legat la incheietura unei dansatoare. Sa-nceapa muzica!

 

14 thoughts on “ORIENTAL DELIGHT

  1. Minunat! You`ve got so much talent, and so much imagination! Imi place atat de mult tot ce creezi, alaturarea de culori este atat de draguta, nu ma mai pot satura privindu-le. i wish i could have them all:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s