SEPTEMBER

 

Am fost in cel mai mare outlet din Europa.

Stiam de el dar nu m-a tentat pana acum, ba mai mult, saptamana trecuta am si refuzat sa merg acolo gandindu-ma ca nu-mi trebuie nimic. Dupa zile bune de produs intensiv margele si sustragere de la aproape toate activitatile cu prietenii veniti in vizita  am zis ca ar trebui sa petrec un pic de timp cu ei.

 

 

Impreuna am fost numai in masina ca pe urma ne-am raspandit ca iepurii imediat ce am intrat in centrul comercial.

M-au uimit  preturile accesibile ale unor marci pe care le credeam de neatins. Si nu vindeau ciurucuri din colectii imemoriale chiar daca eram in plin outlet.

 

 

Daca initial m-am tinut tare gandindu-ma ce spatiu putin am in dulap pentru haine noi, ce rare sunt ocaziile care sa-mi ceara mai mult decat blugi si tricou, incet, incet mi-am revenit. Tocmai tricouri nu rezist sa nu-mi cumpar. In fata celor albe, negre si gri cedez instantaneu. Mi se pare ca niciodata nu sunt suficiente.

Am luat doar unul gri simplu desi tentatii au mai fost.

Neutrul griului trebuia compensat asa ca l-am inveselit cu niste pantaloni ecosez, predominant portocalii.

 

 

Simteam cum imi reintru in mana. Ah, asta e ca mersul pe bicicleta…nu se uita.

S-au dus ore multe tot cotrobaind prin magazine, am plecat la miezul noptii cand grilajele cadeau unul dupa altul.

N-am facut excese pentru ca senzatia hainelor ca povara inca o mai am, dar a fost placut.

Am mers pe varianta putin si bun care a impacat dimensiunile dulapului meu, cu bucuria incontestabila de a avea lucruri noi. In rest am mancat o inghetata de cafea excelenta si mi-am revazut intr-un tarziu prietenii fericiti la randul lor, jurand ca n-or sa mai cumpere haine din Romania in veci.

De ce??? Pentru ca sunt de trei ori mai scumpe.

Apropo…luni e Intai Septembrie. A venit toamna… sunteti pregatite?

 

13 thoughts on “SEPTEMBER

 1. Inca refuz sa cred ca vina toamna…Sunt o persoana solara, care sufera mult cand realizeaza ca se afla in fata acestui anotimp. Desi, nu neg, te invidiez pentru nole tale achizitii de toamna…Inca o bila alba pentru Portugalia!

 2. @DeeDee e pentru prima oara cand venirea toamnei nu ma intristeaza. Clima de aici e blanda, fara extreme. Iernile sunt suportabile, toamnele un fel de veri mai blande, deci nu ma sperie perspectiva lunilor ce urmeaza.
  Multumesc pentru urari!
  @Iancu, outlet-ul legendar e langa Lisabona in Alcochete. Bonus, ca sa ajungi acolo trebuie sa traversezi magnificul Ponte Vasco da Gama.
  Merita toate laudele.

 3. calendaristic ai dreptate, dpdv astronomic echinoctiu vine pe 23 sept ,atunci ziua este egala cu noaptea si abia atunci putem spune ca e Toamna Iar,lasa-ma sa cred in cea de-a doua varianta desi miroase a toamna , e vara,e vara 🙂 vai cum trece anul!

 4. iar te bazai cu intrebari de’ale mele, dar m’ai facut extrem de curioasa in privinta acestui outlet, asa ca te’as ruga sa’mi dai si mie ceva mai multe detalii in privinta locului in care e pozitionat. Am vazut ca e transport spre alcochete, doar ca atunci cand ajung acolo nu stiu incotro s’o iau…

 5. @LeneBarbie: nu e nici o problema, doar ca nu iti pot da prea multe detalii, noi am fost cu masina si am folosit gps-ul in care introdusesem adresa gasita pe site-ul lor. dar avind in vedere ca este un loc foarte cunoscut, sunt sigur ca toata lumea din Alcochete stie locul, asa ca poti intreba in autobuz, nu cred sa fie prea complicat.

 6. si locul cum se numeste, outlet si atat? A, chiar asa, imi poti da site’ul lor? Poate ma ghidez dupa adresa de acolo…

 7. Multumesc de indicatii, am reusit si eu sa ajung, in sfarsit. E foarte dragut, interminabil as spune eu si preturile sunt de multe ori bune, insa depinde mult si de fiecare magazin in parte. Cosmeticele, sper exemplu, sunt la fel de scumpe ca in orice magazin. Oricum, tot dupa principiul putin si bun am mers si noi, e mai bine asa… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s