OCEAN DRIVE

Il poti asculta, il poti privi, il poti fotografia, dar e imposibil sa reproduci ce-ti spune, lasa-te condus de el, down to the Ocean Drive.

Advertisements

4 thoughts on “OCEAN DRIVE

  1. draga “Lola”, ma declar fermecata de creatiile tale, de frumosul din cuvintele tale. ai darul de a reusi sa exprimi ceea ce eu simt sau m-a bintuit prin trecut. margelele tale nu sint simple margele, ci au suflet, au umor, au poezie, au viata. ceramica e senzuala, iar culorile sint sincere, copilaresti (in sensul bun al cuvintului).
    in fiecare zi deschid pagina ta si ma incint cu ce mai e nou… imi clatesc ochii pe margele si poze si ma emotionez la ceea ce scrii… imi revin senzatii din copilarie, mirosuri, gusturi, ginduri. cred ca esti o persoana foarte frumoasa.

  2. Draga Clarisa
    Eu ma declar fericita ca intri aici si-ti place. Dupa ce am vazut lucrarile tale sper sa iti fac pofta sa te apuci iar. Da, ceramica ma umple zilnic de o bucurie pe care nu am mai gasit-o niciodata in munca mea. Faptul ca reusesc s-o transmit , ca tu te emotionezi imi da sens si energie sa continui

  3. Pingback: OCEAN DRIVE - reloaded « lola dream factory

  4. Mi-a dat Dan, via Facebook, adresa blogului, si-mi place mult de tot, enorm de mult, nespus de mult. Mi-a zis ca vreti sa veniti la Montréal. Gasesti unele povesti si fotografii de aici pe blogul meu. Daca ai întrebari, îti stau la dispozitie. Si cum facem sa-mi împodobesc si eu gâtul cu niste margele asa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s